• Aurimas Juodka are 28 de ani este din Lituania, iar de doi ani locuiește în Bali
  • Aurimas are un program online prin care te învață cum să faci sport, să mănânci sănătos
  • 12 ședințe costă peste 4.800 de dolari

Cum ar fi să trăieşti într-o ţară exotică, iar din birou să ai vedere la ocean? Aurimas Juodka are 28 de ani este din Lituania, iar de doi ani locuiește în Bali.

Aurimas are un program online prin care te învață cum să faci sport, să mănânci sănătos, să dai importanță somnului, dar și cum să scapi de stres.

Ni s-a spus să mâncăm grăsimi, să ne fie frică de grăsimi. Mănâncă mai mult carbohidraţi! Deci, ce facem? Dacă mănânci ceva dimineaţa şi mănânci după 2-3 ore, este un semn că ceva nu funcţionează”, a spus Auriman Joudka.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Oamenii au acum timp să investească în ei, să dea un pas înapoi şi să reevalueze.Afacerea mea a crescut semnificativ în timpul pandemiei. Aş spune cu cel puţin 25%”, a afirmat Aurimas.

Oameni din toată lumea, din țări precum America, Thailanda, Australia și chiar din Bali, speră că vor avea o altă viață.

Așă că nu li se pare mult să dea pe 12 ședințe peste 4.800 de dolari.

Cu 3.000 de dolari pe lună trăieşti ca un rege. Am tot ce-mi trebuie, de la masaje, oamenii care îmi gătesc și care fac curăţenie”, a mai spus antrenorul de sănătate şi performanţă ridicată.

Adrian Nicholls este antrenor şi antreprenor. Locuieşte în Bali şi a participat la un curs de 6 zile ţinut de Aurimas. El povestește de ce a decis să urmeze un astfel de curs.

Am învăţat diferite rutini, obiceiuri, cum să-mi optimizez somnul. Cei 6 piloni au fost incredibili. Un lucru pe care l-am învăţat şi o să-l implementez de îndată este formula mea de dimineaţă. Să mă setez pentru o zi incredibilă”, a spus Adrian Nicholls.