• Proprietarul unei săli de fitness din California a venit cu o idee inedită
  • Pe fondul pandemiei de coronavirus, Peet Sapsin a creat separeuri cubice din plastic în care te poţi antrena în siguranţă
  • Clienții sălii au fost încântaţi de noua inovaţie

Dacă întotdeauna ţi-ai dorit un spaţiu personal de antrenament, o sală de fitness din California ți-ar îndeplini visul. Redeschiderea sălilor peste tot pe mapamond este problematică în contextul pandemiei de coronavirus. Măsurile de siguranţă adoptate şi distanţarea socială îngreunează procesul revenirii la sală şi dau bătăi de cap proprietarilor care luptă să primească aviz de redeschidere.

Însă, proprietarul Inspire South Bay Fitness a venit cu o idee revoluţionară. Peet Sapsin a construit în interiorul centrului său de fitness separeuri cubice din plastic, o alternativă mai ieftină faţă de plexiglas. I-a luat trei zile, iar materialele din care sunt realizate cuburile individuale sunt ţevi de conducte şi perdele de duş din material plastic, relatează Fox News.

Deşi sala poate găzdui în astfel de condiţii doar nouă participanţi, ideea sa a fost bine primită de clienți. De asemenea, sala de sport va continua să ofere cursuri virtuale prin intermediul platformei Zoom tuturor iubitorilor de mişcare.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
Sursă foto: Profimedia