• Duminică, 15 noiembrie, are loc al doilea tur al alegerilor prezidențiale din Republica Moldova
  • Bătălia se dă între Maia Sandu și Igor Dodon
  • Sânziana Negru, influencer cu peste 320.000 de urmăritori este născută la Chișinău

Poate nu ştiai, dar Sânziana Negru, una dintre cele mai cunoscute influenceriţe din online, este născută la Chişinău. Pe Instagram are deja o comunitate de 320.000 de oameni care îi urmăresc activitatea. A început că blogger de beauty, dar se implică şi în proiecte sociale. Sânziana a votat și i-a îndemnat și pe ceilalți să o facă.

Sânziana Negru: „Având o voce mai puternică în online și fiind reprezentantul unei generații destul de tinere, mă bucur că am putut să îi îndemn pe cei din Republica Moldova să iasă la vot. Zilele ca astea mă fac să cred că binele învinge.”

Sânziana a venit în România în 1995, dar păstrează legătura cu familia ei care încă se află în Republica Moldova.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Sânziana Negru: „A fost frustrantă pentru mine perioada asta de pandemie pentru că eu am în continuarea o relație foarte bună cu toți membri familiei mele care sunt acolo. Inclusiv bunicul meu, care are o vârstă destul de înaintă, dar a votat și el astăzi. Țin foarte mult la ce se întâmplă acolo și îmi doresc să se miște lucrurile, măcar de acum înainte, într-o direcție pe care toți o vrem.”

Sânziana Negru: „Cu toții am văzut ce se întâmplă când nu votezi, când votezi greșit și cred că în sfârșit locuitorii Republicii Moldova au văzut asta.”