• Sarah Ferguson a suferit o intervenție chirurgicală după ce a fost diagnosticată cu cancer la sân.
  • Intervenția chirurgicală care a avut loc la spitalul King Edward VII din Marylebone, în centrul Londrei, a fost încheiată cu succes.
  • Ducesa de York a fost externată astăzi din spital și se recuperează acum acasă, alături de familia ei, în Windsor, Berkshire.

Ducesa de York, în vârstă de 63 de ani, a primit vestea cancerului după o mamografie de rutină, se pare că s-ar fi operat deja și a fost externată astăzi din spital urmând procesul de recuperare, scrie Mirror.

Ducesa de York a lipsit de la Royal Ascot săptămâna aceasta din cauza operației sale, se pare că se află la Royal Lodge, unde se recuperează alături de familia sa, inclusiv de prințul Andrew, în vârstă de 63 de ani, și de fiicele sale Beatrice, în vârstă de 34 de ani, și Eugenie, în vârstă de 33 de ani.

Eugenie a purat o rochie albă la Royal Ascot, identică cu una purtată de mama ei ,ducesa de York, la un eveniment din 1990.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Ducesa de York a fost norocoasă

Reprezentanții ducesei de York au declarat că : „Experiența ei subliniază importanța controlului regulat”. Operația s-a ținut la spitalul Kind Edward VII din centrul Londrei și a fost declarat un succes.

„A fost o perioadă dificilă, dar este foarte recunoscătoare personalului medical care a efectuat mamografia și a detectat-o la timp, precum și personalului medical care a avut grijă de ea în ultimele zile”, a declarat o sursă.

Citește și: