• Sarah Jessica Parker a jucat în multe producții hollywoodiene, dar una dintre cele mai emblematice și pentru care este cel mai bine cunoscută este serialul Sex and the City.
  • Pentru a le aduce un omagiu fanilor săi, actrița a decis să ofere conacul din Hamptons pentru suma de 19,98 dolari.
  • Vestea cea mare va încânta orice fan al serialului.

Sarah Jessica Parker a jucat în multe producții hollywoodiene, dar una dintre cele mai emblematice și pentru care este cel mai bine cunoscută este serialul Sex and the City.

Pentru a le aduce un omagiu fanilor săi, actrița a decis să ofere conacul din Hamptons pentru suma de 19,98 dolari. Vestea cea mare va încânta orice fan al serialului.

Conacul este situat la câțiva pași de țărm, în Amagansett, Long Island. Acesta are acces direct la unele dintre cele mai private plaje din zonă. Casa este în stilul anilor 1940 și a fost decorată cu mare grijă.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Ne-am dorit ca proprietatea să se simtă ca acasă. Așa că am mobilat-o în stil retro și cu multă dragoste. Curtea din spate este un loc frumos pentru a vă bucura de apusurile de soare de vară, de grătare și de întâlniri distractive, spune Sarah Jessica Parker.

Actrița este fericită să primească oaspeți în casa ei. Acesta a lansată pe Booking și poate fi rezervată pentru două nopți, între 26 și 28 august, pentru suma de numai 19,98 dolari. Următoarele date disponibile nu sunt încă cunoscute.

Sarah Jessica Parker însăși a împărtășit această ofertă pe contul ei de Instagram. Ea este convinsă că te vei bucura de o vacanță de vis într-unul dintre cele mai elitiste locuri din lume.

Casa este înconjurată de o grădină luxuriantă, are trei dormitoare, un living cu șemineu, bucătărie și o curte frumoasă. De asemenea, vei putea să-i vezi garderoba interesantă, care conține pantofi creați de ea.

Îmi place ideea ca oamenii să se bucure de căsuța noastră din Hamptons atunci când noi nu suntem acolo, așa că adăugarea ei pe Booking.com nu a fost o problemă, adaugă actrița.