• Odată cu creșterea prețurilor la alimente, menținerea facturilor la cumpărături în limitele bugetului a devenit o provocare pentru mulți.
  • Iar în condițiile în care costurile gazului și ale electricității au crescut brusc împreună cu cele ale combustibilului, este întotdeauna util să găsești un loc unde să economisești bani.
  • Având în vedere acest lucru, CNN a găsit câteva sfaturi pentru a fi mai isteți atunci când faceți cumpărăturile săptămânale.

Odată cu creșterea prețurilor la alimente, menținerea facturilor la cumpărături în limitele bugetului a devenit o provocare pentru mulți. Iar în condițiile în care costurile gazului și ale electricității au crescut brusc împreună cu cele ale combustibilului, este întotdeauna util să găsești un loc unde să economisești bani.

Având în vedere acest lucru, CNN a găsit câteva sfaturi pentru a fi mai isteți atunci când faceți cumpărăturile săptămânale. Iată cele șase sfaturi de top pentru a profita la maximum de banii tăi.

Înlocuirea produselor de firmă

Schimbarea produselor de marcă cu produse proprii/ne-marcă din supermarket este primul pas pentru a face economii. Având în vedere că produsele de marcă costă adesea mult mai mult decât varianta din supermarket, în momentul în care ajungeți la casa de marcat ați putea economisi zeci, dacă nu chiar sute de lei.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA

În plus, mărcile proprii pot avea un gust la fel de bun sau chiar mai bun decât cel al mărcii principale și este posibil să nici nu observați diferența.

Asigura-te că prinzi cea mai bună ofertă

Fii atent la raportul calitate-preț. Având în vedere că supermarketurile pun adesea oferte la capătul rafturilor este necesar să fii foarte precaut și să te uiți până la coada raftul.

Programați-vă călătoriile

Sincronizarea poate fi totul atunci când vine vorba de economisirea banilor la supermarket. Programarea vizitei în afara orelor de vârf ar putea fi cheia pentru a obține cea mai bună ofertă, multe articole având un cost redus în anumite momente ale zilei.

Planificăți cumpărăturile

O altă modalitate de a reduce risipa este să te înscri la programele de loialitate ale supermarketurilor pentru a câștiga puncte și a economisi de fiecare dată când cumperi. Multe supermarketuri oferă puncte, recompense și concursuri clienților fideli.

Pe lângă programele de loialitate, merită, de asemenea, să te uiți online pentru orice articol și să cauți un cod de reducere pentru a vedea dacă îl poți găsi mai ieftin online. Trebuie să iei în considerare și livrarea pentru a te asigura că ai obținut cel mai bun raport calitate-preț.