• Trei persoane au refuzat să poarte mască de protecţie şi să li se verifice temperatura corpului
  • Când au ajuns echipajele de poliţie, cei trei au devenit recalcitranţi, iar angajaţii M.A.I au imobilizat scandalagiii şi i-au condus la secţie
  • Kaufland România spune că tot scandalul a fost regizat de cei trei protagonişti

Dacă ai fost uimit de scandalul termoscanării de la supermarket, când trei persoane care nu aveau mască de protecţie au devenit agresive când paznicul magazinului a vrut să le verifice temperatura corporală, află că incidentul a fost regizat, după cum a scris Kaufland România într-o postare pe pagina sa de Facebook. Se pare că indivizii au venit la supermarket purtând microfon şi fiind însoţite de un cameraman profesionist. 

În același mesaj, retailer-ul te anunţă că nu va mai lua temperatura în magazine: „Bună, tuturor. În magazinele noastre nu se mai ia temperatura la intrarea în magazin. Rugăm clienţii să respecte măsurile de igienă şi distanţare socială atunci când vin al cumpărături. Referitor la incidentul de acum două zile, acesta a fost regizat, cu scopul de a crea senzaţional, cele două persoane purtând microfon şi fiind însoţite de un cameraman profesionist“.

Protagoniştii au postat pe Youtube întregul film care durează 13 minute și în care sunt prezentați ca fiind un jurnalist și un executive expert T S. După ce angajaţii centrului comercial au sunat la 112 şi mai multe echipaje de poliţie au sosit în faţa magazinului, cele trei persoane au fost imobilizate și duse la secție.  

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Te întrebi cum au fost sancționați? Cei trei au fost amendaţi pentru că au refuzat să se legitimeze şi au împiedicat intervenţia poliţiştilor.