• La două zile după ce semnul a apărut în mod misterios pe fața lui Phoebe-Lee Matthews, mama ei a observat un păianjen cu aspect neobișnuit” pe podea, iar acum tânăra nu poate dormi.
  • Școlăriță rămasă paralizată după ce un păianjen văduva falsă i-a mușcat buza în timp ce dormea.
  • Doica a declarat că, la două zile după ce semnul a apărut în mod misterios pe fața lui Phoebe, a observat un păianjen cu aspect neobișnuit” pe palier, despre care crede că era o văduvă falsă.

O școlăriță care dormea a avut parte de o întâlnire terifiantă cu un păianjen văduva falsă, când cea mai veninoasă arahnidă a mușcat-o de buză. Rachel Wilson a declarat că s-a temut că fiica ei, Phoebe-Lee Matthews, va rămâne paralizată după ce nu și-a putut mișca picioarele când s-a trezit panicată.

Bărbatul de 35 de ani a dus-o pe tânără la un medic de familie la cinci zile după mușcătură, când punctul negru ciudat de pe buză a devenit mai mare și mai întunecat. Abia atunci când a erupt și a început să curgă o substanță albă”, Rachel s-a gândit că semnul ar putea să nu fie un neg sau impetigo.

Cei doi au crezut că ce era mai rău a trecut atunci când semnul s-a acoperit cu crustă, dar când Rachel a trezit-o pe Phoebe în dimineața următoare, temperatura ei a crescut vertiginos și a leșinat. Phoebe a fost transportată de urgență la spital, iar medicii i-au administrat antibiotice pentru a combate infecția și a fost externată a doua zi.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

Doica a declarat că, la două zile după ce semnul a apărut în mod misterios pe fața lui Phoebe, a observat un păianjen cu aspect neobișnuit” pe palier, despre care crede că era o văduvă falsă.

Sâmbătă dimineața, umflătura buzei lui Phoebe s-a redus ușor. Ea a dezvăluit că fetița ei i-a spus panicată că picioarele ei sunt rupte”.

Am încercat să o conving să coboare și mi-a spus: Aș vrea, mami, dar nu-mi pot mișca picioarele, sunt rupte”. M-am dus să o ridic în picioare atunci și s-a prăbușit pur și simplu. Am intrat în panică. Am crezut că are septicemie și eram îngrijorată că a paralizat.”

Copila a petrecut ceva timp la Spitalul Princess of Wales din Bridgend și acum este în curs de vindecare. Rachel a spus: A revenit la normal acum, dar a rămas marcată. Intră în panică în fiecare seară când o pun la culcare.”