Școlăriță rămasă paralizată, după ce un păianjen văduva falsă i-a mușcat buza în timp ce dormea

păianjeni

păianjeni

O școlăriță care dormea a avut parte de o întâlnire terifiantă cu un păianjen văduva falsă, când cea mai veninoasă arahnidă a mușcat-o de buză. Rachel Wilson a declarat că s-a temut că fiica ei, Phoebe-Lee Matthews, va rămâne paralizată după ce nu și-a putut mișca picioarele când s-a trezit panicată.

Bărbatul de 35 de ani a dus-o pe tânără la un medic de familie la cinci zile după mușcătură, când punctul negru ciudat de pe buză a devenit mai mare și mai întunecat. Abia atunci când a erupt și a început să curgă o substanță albă”, Rachel s-a gândit că semnul ar putea să nu fie un neg sau impetigo.

Cei doi au crezut că ce era mai rău a trecut atunci când semnul s-a acoperit cu crustă, dar când Rachel a trezit-o pe Phoebe în dimineața următoare, temperatura ei a crescut vertiginos și a leșinat. Phoebe a fost transportată de urgență la spital, iar medicii i-au administrat antibiotice pentru a combate infecția și a fost externată a doua zi.

Doica a declarat că, la două zile după ce semnul a apărut în mod misterios pe fața lui Phoebe, a observat un păianjen cu aspect neobișnuit” pe palier, despre care crede că era o văduvă falsă.

Sâmbătă dimineața, umflătura buzei lui Phoebe s-a redus ușor. Ea a dezvăluit că fetița ei i-a spus panicată că picioarele ei sunt rupte”.

Am încercat să o conving să coboare și mi-a spus: Aș vrea, mami, dar nu-mi pot mișca picioarele, sunt rupte”. M-am dus să o ridic în picioare atunci și s-a prăbușit pur și simplu. Am intrat în panică. Am crezut că are septicemie și eram îngrijorată că a paralizat.”

Copila a petrecut ceva timp la Spitalul Princess of Wales din Bridgend și acum este în curs de vindecare. Rachel a spus: A revenit la normal acum, dar a rămas marcată. Intră în panică în fiecare seară când o pun la culcare.”

Exit mobile version