• La o şcoală de pian şi canto din Iaşi cererea a crescut cu 25%
  • Cursanții au vârste curpinse între 4 şi 48 de ani
  • Yanis Pavel, unul dintre cursanți, a lansat o piesă cu Whats UP

Există afaceri care au mers chiar mai bine în timp de pandemie. Un astfel de exemplu se regăsește și la Iași. Ella Gondoş, o tânără de 28 de ani, are o şcoală de talente unde predă lecţii de canto şi pian.

Pentru că s-a adaptat contextului pandemic, cererea a crescut cu 25%.

Noi, cei care ne-am stabilizat foarte bine şi în online, ne-am păstrat elevii, dar am avut parte şi de noi înscrieri.Dacă eşti o persoană timidă, ruşinoasă, prin piesele pe care le aleg poţi să fii cine vrei tu”, a spus Ella Gondoș.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

De la ea învață și pici de 4 ani, și adulți de aproape 50. Pentru toți, timpul petrecut alături de Ella și de muzică înseamnă relaxare. Evident, le-a sporit și creativitatea.

Yanis are 12 ani și ia lecții de canto și pian de trei ani. Vrea o carieră muzicală şi era important să nu pună lecţiile pe pauză. În pandemie a lansat şi o piesă cu artistul What s UP.

„E vorba de o poveste de dragoste, doi oameni care se iubesc foarte mult şi fac năzbâtii împreună. Orele de canto sunt foarte importante. Vin aici să mă relaxez, să fiu eu însumi”, a povestit Yanis,

Erica Moldovan are 33 de ani, este actriţă şi de 1 an jumătate a început lecţiile de canto. Îţi spune că îşi dorea de mică să înveţe să cânte.

Sunt micile mele momente de relaxare şi deliciu. Dacă fac un musical e important să te pui în papucii celui care cântă.Există o conduită pe care trebuie să mi-o formez, a aplificat construcţia mea interioară”, a spus Erica Moldovan.