Școlile de muzică, la mare căutare chiar și în pandemie. Cursanții de peste 40 de ani demonstrează că poți învăța să cânți la orice vârstă

Există afaceri care au mers chiar mai bine în timp de pandemie. Un astfel de exemplu se regăsește și la Iași. Ella Gondoş, o tânără de 28 de ani, are o şcoală de talente unde predă lecţii de canto şi pian.

Pentru că s-a adaptat contextului pandemic, cererea a crescut cu 25%.

Noi, cei care ne-am stabilizat foarte bine şi în online, ne-am păstrat elevii, dar am avut parte şi de noi înscrieri.Dacă eşti o persoană timidă, ruşinoasă, prin piesele pe care le aleg poţi să fii cine vrei tu”, a spus Ella Gondoș.

De la ea învață și pici de 4 ani, și adulți de aproape 50. Pentru toți, timpul petrecut alături de Ella și de muzică înseamnă relaxare. Evident, le-a sporit și creativitatea.

Yanis are 12 ani și ia lecții de canto și pian de trei ani. Vrea o carieră muzicală şi era important să nu pună lecţiile pe pauză. În pandemie a lansat şi o piesă cu artistul What s UP.

„E vorba de o poveste de dragoste, doi oameni care se iubesc foarte mult şi fac năzbâtii împreună. Orele de canto sunt foarte importante. Vin aici să mă relaxez, să fiu eu însumi”, a povestit Yanis,

Erica Moldovan are 33 de ani, este actriţă şi de 1 an jumătate a început lecţiile de canto. Îţi spune că îşi dorea de mică să înveţe să cânte.

Sunt micile mele momente de relaxare şi deliciu. Dacă fac un musical e important să te pui în papucii celui care cântă.Există o conduită pe care trebuie să mi-o formez, a aplificat construcţia mea interioară”, a spus Erica Moldovan.

Exit mobile version