• Una dintre cele mai cunoscute vrăjitoare din România a anunţat că se va deschide „Şcoala Naţională de Farmece şi Ghicit”
  • Sidonia a luat decizia de a pune bazele acestei şcoli, după ce şi-a dat seama că noile generaţii de vrăjitoare nu se mai ridică la nivelul celor din trecut
  • Sidonia mai afirmă că vrăjitoarele vor fi nevoite să facă un pact cu Diavolul

Ioana Sidonia, una dintre cele mai cunoscut vrăjitoare din România, a anunţat că se va deschide „Şcoala Naţională de Farmece şi Ghicit”, în Bucureşti, informează Cancan. Cei care se vor înscrie vor învăţa să ghicească, să facă farmece, să lege şi dezlege blesteme, dar vor putea învăţa şi magie neagră.

Sidonia este fata Mariei Câmpina, cea mai cunoscută vrăjitoare din România. De asemenea, şi ea şi-a făcut un nume în rândul vrăjitoarelor.

„De 30 de ani, de când a căzut comunismul, mi-am putut folosi acest har, pe care l-am moștenit din familie, fără să-mi mai fie frică de autorități. Așa mi-am îmbunătățit tehnicile. Am învățat descântece noi și chiar am dobândit, printr-un ritual special, ceea ce noi numim puterea a doua.

Recomandări

AVEREA LUI DUMITRESCU RĂMÂNE SUB SECHESTRU
X SUSPENDĂ CONTUL VĂDUVEI LUI NAVALNÎI
PRIMUL PACIENT NEURALINK S-A RECUPERAT
DI PIETSA PREZINTĂ LA LONDON FW
MAMA LUI NAVALNÎI, MESAJ DIRECT CĂTRE PUTIN
SUA SANCȚIONEAZĂ RUSIA

Este vorba despre puterea oferită de magia neagră, venită din întunecimea iadului, dar care poate fi folosită în beneficiul oamenilor, la înlăturarea unor farmece pe care magia albă nu le poate doborî”, a spus Sidonia pentru sursa citată.

Ce se va preda la „Şcoala Naţională de Farmece şi Ghicit”

Sidonia a luat decizia de a pune bazele acestei şcoli, după ce şi-a dat seama că noile generaţii de vrăjitoare nu se mai ridică la nivelul celor din trecut.

Ea şi celelalte cinci surori ale ei vor preda toate farmecele și descântecele pe care le cunosc. Sidonia spune că „vrăjitoria nu este treabă uşoară” şi a promis că le va învăţa pe viitoarele sale eleve şi tainele magiei negre.

”Magia neagră vine de la Diavol și este necesară, în special, pentru doborârea blestemelor trecute prin foc. Această categorie de blesteme este una extrem de puternică, pentru că ce este ars nu mai poate fi refăcut. De aceea, tămăduitoarea are nevoie de forța venită din Întuneric, pentru a salva pe cineva”, mai spune Sidonia.

Totuşi, la cursuri nu se poate înscrie oricine. Sunt acceptate doar femeile care vin din familii de vrăjitoare, după cum afirmă Sidonia. Totodată, ea spune că şcoala ei va fi într-o legătură permanentă cu „Universitatea de Paranormal de la Moscova”.

Sidonia mai afirmă că vrăjitoarele vor fi nevoite să facă un pact cu Diavolul, ritualul fiind unul complicat, în care acestea vor trebui să ardă organele unui animal cu coarne.

Deocamdată şcoala nu este funcţională, pentru că mai sunt multe lucruri care trebuie puse la punct.