• Annie Winterburn, din Cheshire, este fondatoarea școlii de șoferi Spot On Driving School.
  • Vedeta TikTok a explicat recent ce înseamnă de fapt un semn comun.
  • Instructorul auto dezvăluie semnul rutier comun pe care oamenii „nu-i știu niciodată” semnificația.

Un instructor de conducere a dezvăluit cât de ușor este să fii surprins de un semn rutier comun despre care oamenii „nu-i știu niciodată” semnificația. Annie Winterburn, din Cheshire, este fondatoarea Spot On Driving School și se mândrește cu peste 825.000 de urmăritori pe contul ei TikTok Theory Test Practice.

Vedeta de pe rețelele de socializare a devenit virală atunci când a pus la punct un anumit semn rutier despre care spune că îi pune adesea în dificultate chiar și pe cei mai experimentați șoferi. Filmându-se în fața unui exemplu din apropiere, Annie a explicat: „Am fost rugată să explic semne ca acesta”.

Pe lângă un „P” majusculă evidențiat în albastru, semnul spune: „Luni – Sâmbătă. 8am – 6pm. 1 oră. Nu te poți întoarce în mai puțin de 1 oră. Acest semn spune că, între luni și sâmbătă, poți parca între orele 8 dimineața și 6 seara, dar numai pentru o oră”.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Subliniind modul în care îi surprinde pe oameni, ea a continuat: „Interzis întoarcerea în decurs de o oră. Asta înseamnă pur și simplu că nu ai voie să ieși din locul de parcare, să conduci în jurul blocului și să te întorci direct în acel loc de parcare. Ei bine, oricum, nu pentru o oră”.

@theorytestpractice At other times you can park for as long as you want to #roadsigns #fyp #theorytestpractice #drivingtheory ♬ original sound - Theorytestpractice

În descriere ea a subliniat cum aceste reguli nu se aplică în afara orelor indicate. Ea a adăugat: „În celelalte ore poți parca cât timp dorești”. De asemenea, merită menționat faptul că nu ai voie să parchezi nicăieri altundeva pe acest drum sau în această parcare timp de o oră după ce ai plecat. De când a fost postat, clipul lui Annie a ajuns să adune peste 1,2 milioane de vizualizări, iar telespectatorii au fost recunoscători pentru clarificare, scrie Daily Mail.

Unul dintre ei a răspuns: „Întotdeauna am crezut că „fără întoarcere în decurs de o oră” înseamnă că nu ai voie să te întorci la mașină timp de cel puțin o oră, lol”. Annie a răspuns apoi: „Nu ești singura!”. Un altul a adăugat: „Am crezut că înseamnă că nu poți parca între acele ore”.

„Nu am primit niciodată interdicția de a mă întoarce în decurs de o oră’, a spus un al treilea. ‘Mulțumesc pentru asta!” Asigurând persoana respectivă că nu este singura, Annie a răspuns: „O mulțime de oameni nu o fac!”.