Cum faci sex după lockdown. Ce sfaturi oferă o organizație britanică. „Cel mai bun partener ești tu sau cel cu care locuiești”

  • Ghidul de sex e oferit de organizația de sănătate sexuală THT
  • Britanicilor le este recomandat să nu se sărute când fac sex
  • Recomandări de sex post lockdown: numărul partenerilor să fie limitat

Englezii s-au eliberat de lockdown, iar statul le dă voie să facă sex, dar nu în orice condiții. Terrence Higgins Trust oferă sfaturi și recomandări.

„Poate ați uitat să faceți sex. Vă învățăm noi cum”, este mesajul unei organizații britanice care face campanii de sănătate sexuală.

„Cel mai bun partener sexual ești tu sau cineva din casa în care locuiești”, conform Terrence Higgins Trust. Ghidul îi mai sfătuiește pe britanici să evite sărutul, să poarte mască și să folosească poziții în care nu stau față în față.

Conform Terrence Higgins Trust, cele mai sigure metode sunt: masturbarea, jucăriile sexuale, sexul prin telefon sau sexul online.

Dacă faci sex cu persoane din afara casei tale, e bine ca numărul lor să fie limitat. Unul dintre sfaturile regăsite în ghid este ca în cazul în care partenerul are COVID, celălalt partener ar trebui să izoleze după ce au fpcut sex.