• SEXTECH (substantiv) Tehnologie concepută pentru a inova și îmbunătăți experiența sexuală umană.
  • Industria globală a tehnologiilor sexuale este uriașă și într-o continuă creștere.
  • Dacă a existat vreodată un moment în care să-ți dorești mai multă plăcere, acela a fost, cu siguranță, în timpul izolării din ultimii doi ani.

Companiile Sextech au livrat tot mai multe produse către persoanele izolate în perioade pandemiei. Tehnologia de sănătate sexuală câștigă teren și nu este nimic în neregulă cu un software sau un hardware 18+ care să intre în viața noastră privată.

Astăzi, sexul este mai accesibil ca niciodată. În ultimii ani, milioane de oameni au intrat pe aplicații precum Tinder sau Grindr, întrucât tehnologia a eliminat rușinea de a dori să creezi conexiuni cu alte persoane. Și nu este surprinzător faptul că, din vina recentelor limitări și a izolării sociale, tot mai multă tehnologie intră în dormitorul nostru.

Desigur, știm cu toții că sexul vinde, dar știați cât de mult vinde? Piața globală a jucăriilor sexuale a atins o valoare de 30 de miliarde de dolari în 2020 și se preconizează că va crește la 56 de miliarde de dolari până în 2027. În timp ce regiunea Asia-Pacific este de așteptat să înregistreze cea mai rapidă rată de creștere în următorii ani, vânzările de jucării sexuale s-au dublat recent peste tot, din Columbia până în Danemarca. Vânzările sunt în principal online, din cauza stigmatului asociat cu achiziționarea acestor produse.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Pe măsură ce tot mai mulți oameni caută păpuși sexuale și tovarăși mecanici, unii consideră că roboții sexuali pot atenua singurătatea și stresul social cauzat de pandemie.

Tehnologia și plăcerea se întâlnesc din nou pentru a-și surprinde publicul

Tehnologia și plăcerea se întâlnesc din nou pentru a-și surprinde publicul. De data aceasta a venit rândul femeilor, cărora le-a fost prezentat un robot sexual cu un penis bionic Acest robot, cu inteligență artificială, vorbește și înregistrează ce mișcări le plac cel mai mult utilizatorilor.

Realbotix este o companie americană cu sediul în statul California și este dedicată fabricării de roboți sexuali. Catalogul său extins oferă tot felul de păpuși, dar cel mai recent produs al său își propune să revoluționeze totul.

Fondatorul companiei, Matt McMullen, a declarat că acest robot reușește să combine tehnologia, aplicațiile mobile și ingineria pentru a oferi un serviciu personalizat. El a mai detaliat că au lansat diferite forme de cumpărături online, dar că prin intermediul aplicației Harmony consumatorii își vor putea programa preferințele în intimitate cu „creierul” robotului pentru a obține cea mai mare plăcere.

Aplicația permite inteligenței artificiale a robotului să acționeze și să vorbească, acordând întotdeauna prioritate preferințelor utilizatorilor. Dar cele mai relevante date au fost furnizate de Cathy O’Neil, un matematician, care a spus că aceste păpuși ar putea înlocui cu ușurință bărbații în timpul sexului.

Aceste jucării sexuale nu sunt foarte departe de această realitate, deoarece aplicația Harmony este programată să învețe și să stocheze informații despre dorințele clienților săi, însă McMullen a dat asigurări că acești roboți pentru femei caută doar să satisfacă utilizatoarele.

Roboți sexuali inteligenți

De la încălzitoare încorporate la senzori care reacționează la atingere, „roboții sexuali” hiper-realiști devin mai mult decât simple păpuși sexuale inteligente.

Un raport șocant publicat înainte de pandemie de către futuristul Dr. Ian Pearson a încercat să ne convingă că, până în 2050, lumea va fi plină de androizi, că majoritatea dintre noi vor face sex cu roboți, că realitatea virtuală va depăși sexul între oameni.

În timp ce pornografia în realitate virtuală nu a devenit ceva obișnuit, afacerea sexului este în plină expansiune, cu oferte din ce în ce mai diverse datorită internetului, platformelor digitale și aplicațiilor de dating, inteligenței artificiale și progreselor în domeniul imprimării 3D.

În căutarea perpetuă a proiectelor Atlas, găsim multiple inovații în domeniul sextech, al interacțiunii umane, al singurătății și al sănătății. Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile futuriste care stimulează în prezent mai mult decât conversațiile despre etică și sex.

Femeile inteligente fac jucării inteligente

Într-o industrie dominată în mod tradițional de bărbați, din fericire, tot mai multe femei încep să producă jucării sexuale inovatoare. Liz Klinger este co-fondator și CEO al Lioness, o marcă de aplicații și vibratoare „inteligente” care utilizează inteligența artificială. În 2020, ea a lansat o platformă de cercetare unde utilizatorii pot participa la studii medicale sau științifice, dar și să-și pună întrebări despre sex.

Jucării sexuale la îndemâna oricui

Acestea există de peste 100 de ani, dar revoluția digitală a imprimării 3D a făcut ca jucăriile sexuale să fie mai accesibile și mai adaptabile. Comingle creează obiecte sexuale ciudate și minunate pentru „tehno-explorare”. Vibratorul său programabil, The Mod, funcționează, de asemenea, ca o platformă, deoarece artizanii sunt încurajați să unească punctele dintre lumea reală și cea digitală și să împărtășească modele într-o bibliotecă online.

În mod evident, mulți oameni reflectă asupra modului în care va arăta viitorul iubirii, sexului și relațiilor, în timp ce alții lucrează intensiv la probleme legate de tehnologie și sex. Pe măsură ce tabuurile se diminuează, vor cumpăra unii oameni „roboți sexuali” în loc să stabilească contacte cu persoane reale?