• Sexul pe întuneric are câteva avantaje care nu trebuie neglijate, unul dintre cele mai evidente fiind dezlănțuirea fanteziilor ambilor parteneri și renunțarea la unele inhibiții.
  • Întunericul permite unei persoane să se relaxeze mai mult și să uite de inhibiții.
  • Oamenii de știință au sugerat că tendința de a face sex pe întuneric face parte din moștenirea animală a omenirii.

Sexul pe întuneric are câteva avantaje care nu trebuie neglijate, unul dintre cele mai evidente fiind dezlănțuirea fanteziilor ambilor parteneri și renunțarea la unele inhibiții care pot apărea la lumină.

Mulți cred, în mod eronat, că bărbații, de exemplu, preferă sexul în lumină slabă pentru o mai mare excitare. Sexul minunat nu necesită atribute speciale. Lumânările, așternuturile de mătase și lenjeria erotică sunt accesorii foarte bune, dar uneori este suficient să stingi lumina din dormitor și să te scufunzi în întunericul complet pentru a te bucura de emoție. Și poți începe cu o atingere ușoară, o îmbrățișare sau un sărut. Și lasă-ți imaginația să lucreze.

Femei

Deși femeile încearcă să nu aibă inhibiții în pat și să fie cât mai libere și deschise la idei noi, puține dintre ele se simt bine făcând amor la lumină. 90% dintre doamne preferă să se răsfețe cu mângâieri scufundate în întuneric, iar acest lucru are o explicație destul de logică.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Doamnele foarte des – cu sau fără motiv, au diverse complexe și îngrijorări cu privire la faptul că aspectul lor nu este suficient de perfect. Unele cred că au celulită, altele vergeturi. Aceste sentimente pot afecta serios în timpul actului, deoarece copleșesc gândurile și interferează cu plăcerea.

Bărbați

În ciuda percepției conform căreia bărbatul preferă sexul la lumină, un nou studiu arată că nu este așa. 47% preferă să facă dragoste în lumină slabă, adică aproape jumătate dintre bărbații din întreaga lume, potrivit unui studiu la scară largă. 60% dintre respondenți au recunoscut că sting luminile înainte de a începe preludiul. Pentru americani, acest procent este de 64%, iar pentru suedezi de 63%.

Întunericul permite unei persoane să se relaxeze mai mult și să uite de inhibiții. Acest lucru este, de asemenea, legat de faptul că o iluminare puternică creează senzația de zi, iar majoritatea oamenilor asociază ziua cu munca, nervii și tensiunea. Acesta este motivul pentru care cei mai mulți oameni își permit să facă dragoste cu îndrăzneală noaptea sau cu perdelele trase. În plus, întunericul adaugă mister și ne face mai jucăuși și mai obraznici, iar acestea sunt exact lucrurile care ajută la sex.

Știință

Acest fapt este, de asemenea, explicat științific: „Când nu există lumină, celulele fotoreceptoare din ochi nu trimit nicio reacție către creier”. Cu alte cuvinte, creierul așteaptă și se bazează pe semnale de la celelalte simțuri. Atunci când ochii sunt „opriți”, simțurile mirosului, tactil, auditiv și gustativ „lucrează” mai mult. Acestea sunt capabile să sporească sensibilitatea unei persoane, iar plăcerile sexuale pot fi sporite de multe ori.

Oamenii de știință au sugerat că tendința de a face sex pe întuneric face parte din moștenirea animală a omenirii, când strămoșii noștri încercau să se ascundă de prădători sau de ceilalți membri ai turmei pentru a se stabili.