• Tendințele vin și pleacă, dar cele mai bune lucruri din viață sunt aceleași de secole.
  • Ultimele cercetări spun că anumite obiceiuri de sub cearșaf – s-au demodat.
  • Drept urmare, anumite comportamente sexuale au trecut de modă și tinerii nu le mai practică.

Tendințele vin și pleacă, dar cele mai bune lucruri din viață sunt aceleași de secole. Un sărut, o atingere intimă, o vorbă bună și un zâmbet sincer ne fac fericiți de generații întregi. Am putea pune și sexul în această categorie, deoarece nici plăcerea sexuală nu poate fi schimbată. Cel puțin așa credeam noi, până când ultimele cercetări spun că anumite obiceiuri de sub cearșaf – s-au demodat.

Pasiunea nu poate fi schimbată, vă vor spune generații de părinți de-ai noștri care au strâns o mică sumă de bani pentru a asculta de aleșii inimii o dată pe săptămână la telefonul public. Nici nu bănuiau că copiii lor își vor aprinde pasiunea cu un apel video – la orice oră din zi, din orice punct al acestei lumi.

Să însemne asta că scânteia iubirii a ars mai tare în părinții noștri decât în generațiile mai tinere?

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Renumitul terapeut britanic Tracey Cox a împărtășit rezultatele unor cercetări care au confirmat că avem aceeași fervoare sexuală ca și generațiile anterioare, dar stilul nostru de viață s-a schimbat atât de mult încât am început să interpretăm plăcerea sexuală în mod diferit. Drept urmare, anumite comportamente sexuale au trecut de modă și tinerii nu le mai practică.

Preludiu lung

În lumea aglomerată de astăzi, totul este în mișcare. În treacăt, bem cafea, vorbim la telefon, luăm prânzul, discutăm în treacăt cu cineva pe care nu l-am văzut de mult timp și, cum se întâmplă – facem și dragoste în treacăt. Astăzi, tot ce este mai rapid este mai bun, așa că preludiul îndelungat este ceva care a trecut de modă.

Cu toate acestea, aici putem folosi celebra frază că înainte era mai bine. Preludiul nu este un lux, ci o nevoie feminină care face sexul mult mai bun și mai plăcut. Cercetările au arătat că tinerii nu au renunțat la preludiu, ci l-au făcut mai scurt, dar mai intens.

Sex tandru

Epoca modernă i-a învățat pe tineri cum să separe sexul de sentimente. Apariția aplicațiilor de întâlniri online a inaugurat o eră a relațiilor neconvenționale și a sexului ocazional care este în slujba satisfacerii nevoilor fizice, mai degrabă decât a creării unei relații de iubire.

Sexul tantric este o practică hindusă străveche care implică o intimitate lentă, al cărei scop principal este de a conecta corpul și mintea. Meditația, controlul respirației, întârzierea apogeului și masajul erotic sunt doar câteva dintre modalitățile de a face dragoste tantrică. Cercetările au arătat că oamenii nu mai au timp pentru astfel de activități sexuale și astfel și-au pierdut interesul.

Sex înainte de culcare – în pat

Chiar și acele cupluri cărora le place să experimenteze vor fi în cele din urmă de acord că sexul de modă veche în pat este cea mai confortabilă și plăcută opțiune. După cum am menționat deja, tinerii din ziua de azi consideră că sexul cu vanilie este demodat, iar principalul motiv este de ordin practic.

Viața se întâmplă prea repede, așa că majoritatea tinerilor își vor satisface rapid nevoile într-o toaletă publică sau într-un parc, astfel încât să nu fie nevoiți să dea dovadă de responsabilitate după sex. Nu este o noutate faptul că tinerii fac dragoste în zone publice, parcuri și în mașini, dar cu siguranță este o noutate faptul că aleg aceste locuri în locul unui pat confortabil.