Sezonul estival se încheie cu o petrecere exclusivistă pe un iaht în largul Mării Negre

Sezonul estival se încheie cu o petrecere exclusivistă pe un iaht în largul Mării Negre Sursa: Profimedia
  • David Vrânceanu a venit cu toată gaşca pe iaht să petreacă
  • Organizatorii au vrut să încheie sezonul cu o petrecere specială
  • Preţul unei astfel de ieşiri este de 450 lei

David Vrânceanu este navigator şi locuieşte în Sibiu. A venit pentru o săptămână la mare împreună cu prietenii lui special pentru kitesurfing şi aşa a auzit de petrecerea din largul mării.

Epidemia de coronavirus i-a schimbat planurile pentru vacanţa de vară şi nu s-a mai putut bucura de petreceri ca anul trecut.

Pentru prima dată anul acesta a experimentat o altfel de distracţie pe un iaht în largul Mării Negre.

Petrecerea a început la prânz şi s-a sfârşit abia la apus. Chiar dacă temperatura nu era ca într-o zi de vară, cei mai curajoşi s-au încumetat să facă baie în largul mării.

Muzica house a răsunat pe valuri, iar senzaţia tuturor era că sunt în toiul unui festival.

Numărul participanţilor a fost limitat.

Preţul unei bilet la o astfel de petrecere exclusivistă este de 450 lei.

În această sumă ai inclusă doar băutura şi peisajul de care te poţi bucura în largul mării.

Este al doilea eveniment de acest gen al organizatorilor, primul a dat tonul verii, urmând ca acesta să încheie sezonul estival.

N-am mai fost pe mare din martie din cauza epidemiei de Coronavirus şi mi s-a trezit un dor subit de party, de valuri, de mare. Şi am venit aici la prietenii mei din Constanţa, care au organizat un super party pe barcă. Muzică, totul fain, băuturi, prietenii mei în spatele tău”, a povestit David Vrînceanu.

Am încheiat vara asta nu ştiu minunată, dar ciudată, că pentru unii a fost aşa, pentru unii a fost, nu ştiu, cu totul altfel. Am încheiat-o într-un mod deosebit, astăzi pe 19 septembrie, pe valurile mării, cu prietenii noştri sub razele soarelui de septembrie. Şi a fost absolut genial”, a afirmat Patricia, organizatorul evenimentului.