• Sezonul rece afectează tenul, așa că ritualul de hidratare trebuie modificat
  • Cristiana Chițu, cosmeticiană, a creat serviciul homecare care îi crește profitul
  • Cristiana și sora ei oferă sfaturi prin telefon și trimit produse la domiciliu

Salonul Body Line din Brașov are cereri crescute pentru tratamentele corporale. Aparatura costă peste 160.000 de euro. Tratamentele costă între 150 și 500 de lei în funcție de complexitate.

Sfatul tuturor experților în frumusețe este:  „Ai grijă de tenul tău în perioda rece!

Cristiana Chițu, cosmeticiana salonului de înfrumusețare Body Line, din Brașov, are câteva ponturi pentru un ten perfect.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Cristiana Chițu, Cosmeticiană: „Cremele sunt foarte improtante, trebuie să le schimbăm. În perioada verii preferăm cremele lejere pentru că ne e cald, transpiram, în perioada rece ele au o consistență mult mai mare, cu mai multe ingrediente active, colagen, elastină.

Andreea Bădulescu, Clientă: „Eu la salon prefer hidratarea, curatarea și tratament cu oxigen hyperbaric. Dacă îți este teamă să mergi la salon să știi că poți apela la acest serviciu.”

Cristiana Chițu: „Avem produse homecare, putem oferi și prin telefon foarte multe sfaturi vizavi de probleme tenului și putem trimite și acas aproduse de îngrijire.”

Noul serviciu gândit în pandemie suplinește veniturile. Cristiana împreună cu sora ei au investit aproximativ 160.000 de euro în aparate pentru modelare corporală și pentru tratamente faciale, în tehnologie led și laser. Izolarea le-a adus și clienți care vor să scape de kilogramele în plus acumulate de când lucrează de acasă. În plus, la salon pot fi îndepărtate ridurile fine, acneea poate fi tratată, iar tenul – hidratat și oxigenat în profunzime.

Prețurile pentru tratamente variază între 150 și 500 lei, în funcție de complexitate.

Ca tratamentele să facă minuni, e nevoie și de contribuția personală – zilnică. Fiecare trebuie să-și facă timp pentru a se îngriji, pentru demachiere, tonifiere și hidratare, dar și pentru un masaj anti-rid.