• Cozmin Mihai este medic psihiatru și are câteva sfaturi pentru a-ți începe ziua cu zâmbetul pe buze
  • Pandemia nu ți-a dat foarte multe motive de fericire, însă secretul este să găsești pozitivul în orice situație

Azi e Ziua Fericirii. E drept, pandemia nu ți-a dat foarte multe motive de fericire, însă secretul este să găsești pozitivul în orice situație.

Cozmin Mihai este medic psihiatru și știe ce impact a avut pandemia asupra noastră, așa că are câteva sfaturi pentru a-ți începe ziua cu zâmbetul pe buze.

„Este bine să fii polițistul gândurilor tale, este bine să îți modelezi toate gândurile și toate trăirile în spre bine, să nu lași niciun gând negativ să-și pună amprenta asupra psihicului tău și să se transforme într-o stare continuă de nefericire, ură, de răzvrătire, deci este bine să te controlezi“, spune medicul psihiatru Cozmin Mihai.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Pandemia ți-a dat și câteva lecții despre fericire. Cu siguranță, acum, apreciezi timpul petrecut alături de cei dragi.

„Am descoperit în copiii mei ceva ce înainte nu vedeam din cauza timpului petrecut foarte m ult pe la serviciu. În momentul de față mă face fericit faptul că am descoperit în mine de data asta, partea aia negativă pe care am dat-o la o parte și am început să fiu din ce în ce mai bun“, spune Ionuț.

Am reușit să-mi fac timp pentru mine, să mă descopăr cu adevărat și să reflect asurpa a ceea ce vreau cu adevărat. Asta m-a făcut să fiu fericită. Fericirea pentru mine e acel sentiment de liniște, e atunci când simți că ești unde trebuie“, mărturisește Ana.