• Un cuplu s-a căsătorit la granița dintre țările în care locuiesc.
  • Mireasa a stat în Norvegia, iar mirele în Suedia.
  • Astfel, nunta a avut loc în conformitate cu restricțiile impuse de epidemia de coronavirus.
  • Suedia a avut o abordare mult mai relaxată privind măsurile de prevenție, astfel că țările vecine, printre care și Norvegia, nu au inclus-o pe lista destinațiilor în care oamenii pot călători.

Restricțiile impuse de epidemia de coronavirus nu au fost o piedică pentru doi îndrăgostiți care erau nerăbdători să se căsătorească. Ei au găsit soluția care respectă restricțiile impuse de epidemia de coronavirus. „Nu am vrut să schimbăm data… tot ce ne doream era să ne căsătorim“, au mărturisit cei doi.

Pentru că nu mai voiau să aștepte ridicarea restricțiilor, Camilla Oyjord, din Norvegia, și Alexander Clern, din Suedia, și-au spus „DA“ la granița dintre cele două țări, fiecare pe partea lui de pământ. Evenimentul a avut loc în mijlocul unei păduri din regiunea sud-estică Holebekk, Norvegia, chiar la frontiera cu Suedia.

Doar o panglică albă i-a despărțit pe cei doi și pe invitații fiecăruia, rude și prieteni. Printre invitați „s-au strecurat“ și doi polițiști, care au venit să se asigure că nimeni nu trece de panglică. „Polițiștii au întrebat politicos dacă pot urmări ceremonia. Bineînțeles, răspunsul nostru a fost «Da»“, au spus tinerii căsătoriți, scrie BBC.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
Wedding guests toast across the border
Sursă foto: BBC/Philip Nordas

Mireasa a povestit că ideea i-a aparținut, doar că, inițial, a spus-o ca pe o glumă. Totuși, familiile mirilor și amicii lor au fost încântați de variantă. „Am vrut să devenim soț și soție! Dragostea învinge totul“, a spus Camilla. Mirele a mărturisit că nu credea că va veni cineva la un astfel de eveniment, pentru că oamenii aveau de făcut o călătorie lungă prin pădure.

Newlyweds in forest
Sursă foto: BBC/Philip Nordas