• Pe lista simptomelor care indică infecția cu Covid-19 au fost adăugate oficial noi semnale de către Centrul pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor din Statele Unite (CDC)
  • Frisoanele, tremurul repetat provocat de frisoane și durerile musculare sunt câteva dintre noile semnale la care trebuie să fii atent
  • Simptomele comune cunoscute anterior sunt febra, tusea şi dificultăţile de respiraţie

Frisoanele, tremurul repetat provocat de frisoane, durerile în gât, pierderea mirosului sau a gustului, durerile de cap şi durerile musculare sunt noile simptome la care trebuie să fii atent în caz că suspectezi că ai avea Covid-19.

Deși probabil știai de mare parte din ele, adăugarea lor reflectă modul în care s-a schimbat percepţia oficială asupra bolii. Dacă înainte știai că aceste simptome erau doar „uneori“ asociate cu Covid-19 şi mai frecvente pentru boli precum răceala şi gripa, acum ar trebui să le consideri oficial simptome ale coronavirusului.

Numărul total de pe lista oficială cu simptome ale Covid-19 a ajuns la nouă, celelalte trei fiind febra, tuse şi dificultăţi de respiraţie.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN