• Sorina Fredholm: ,,Cu toții ar trebui să ne simtim bine în pielea noastră. Cred că la asta aspiram cu toții!”
  • Sorina Fredholm: ,,Faci emoțional eating sau emoțional shopping ca să umpli golurile”
  • Sorina Fredholm: ,,121 tribe este o platformă care vine și sub forma unei aplicații mobile, care adună experți în wellness într-un stil de viata sănătos, activitate fizică și nutriție sanatoasă”

Invitată în emisiunea ,,Ochii pe mine!”, Sorina Fredholm, antreprenor și Fondator 121tribe, îți spune cum poți învăța să trăiești sănătos, dar și cum gestionăm stresul din viața noastră, într-o perioadă care ne-a schimbat tuturor existența. Îți vorbește și despre Platforma wellness 121tribe unde puteți găsi planuri alimentare personalizate și rețete gustoase și sănătoase pentru mic-dejun, prânz, cină.

Invitata lui Vlad Craioveanu îți explică ideea pe care vrea să o transmită wellness-ul. Sorina Fredholm îți mai spune și care este misiunea ei și ce îți propune să reușească.

,,Termenul (nr. – wellness) vrea sa transmita ideea de a te simți bine, în primul rând bine în pielea ta. Nu neaparat cum arati. Esti fit, nu esti fit, esti slab, nu esti slab. Important e sa ne simtim bine inauntru. De acolo porneste tot. Cu totii ar trebui sa ne simtim bine in pielea noastra. Cred ca la asta aspiram cu totii.”

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Sorina Fredholm: ,,Misiunea mea este să ajut oamenii să trăiască mai bine!”

,,121 tribe este o platformă care vine și sub forma unei aplicatii mobile, care aduna experti în wellness intr-un stil de viata sanatos, sustenabilitate, activititate fizică și nutriție sanatoasa. Incercam sa acoperim toate aceste categorii de sub umbrella wellnessului.”

Sorina Fredholm: ,,Suntem toți diferiți și trebuie, în primul rând, să-ți găsești motivația ta!”

Sorina Fredholm susține că marea problemă a oamenilor este aceea că trăiesc în trecut și în viitor, uitând să se bucure de prezent. Cât despre pofte versus cumpătare, totul vine de la starea emoțională și psihică a fiecărui om, subliniază invitata lui Vlad Craioveanu. Așadar, suntem ceea ce mâncăm?

,,Suntem toti diferiti si trebuie, in primul rand, sa-ti gasesti motivatia ta. Care este scopul tau in viata? De ce iti doresti sa faci o schimbare? Si trebuie sa sapi destul de adanc. Scopul tuturor este sa fim fericiti. Totul ajunge la un sentiment, la cum ne simtim pana la urma si de acolo pornim. De acolo începem sa construim, sa ne construim reteta noastra, rutina noastra de wellbeing, de wellness. Pentru unii inseamna sa te trezesti foarte devreme, pentru unii inseamna sa iti faci meditatia seara, ca sa te ajute sa dormi mai bine. Altii merg doar pe partea de alimentatie, foarte focusati sa manance sanatos, sa se hidrateze, sa manance multe legume. Pentru altii inseamna sa alerge la maraton. Trebuie sa faci totul cu placere.”

Sorina Fredholm: ,,Poftele sunt foarte legate de starea noastră emoțională și psihică!”

,,Si daca nu suntem ok acolo, daca nu suntem echilibrati pe partea asta, pot sa vina din probleme pe care le ai la job, pe care le ai in relatie, diverse probleme. Faci emotional eating sau emotional shopping ca sa umpli golurile.”

Sorina Fredholm, despre programul lui Darin: ,,Este și o călătorie spirituală!”

,,Programul lui Darin, de exemplu, costa 49 de dolari. Si ai acces la el un an intreg. Este o calatorie, mai mult decat un program, de 21 de zile. Este si o calatorie spirituala, dar este si o calatorie in zona de mancare nutritie, de activitate fizica, de alte obiceiuri sanatoase. Exercitii de respiratie, meditatie, educatie foarte multa. In fiecare zi, de exemplu, ai acces la un video de la Darin care te invata lucruri noi.”

Sorina Fredholm:,,Ar trebui să bem mai mult de 2 litri de apă pe zi!”

,,Hai sa te trec asa printr-o zi de-a mea. Ma trezesc undeva intre 6:45-07:00 depinde si de sezon, acum ca vine vara o sa ma trezesc si mai devreme. In primul rand, beau apa. Deci foarte, foarte important. Ar trebui sa bem mai mult de 2l de apa pe zi. Sau poate tu ar trebui sa bei mai mult, eu mai putin.
Exista o formula, ai un anumit numar de kilograme, esti mai inalt, te-am dat exemplu pe tine, dar cineva care locuieste intr-un climat tropical, transpira foarte mult sau face foarte mult sport. Toate lucrurile astea trebuie luate in considerare cand decizi. Si exista o formula pe care o gasesti pe internet si iti calculeaza exact”
, conchide invitata lui Vlad Craioveanu.