• Wellbeing-ul angajatului este un trend accentuat în pandemie
  • Mental Fitness este una dintre metodologiile cu popularitate în creștere 2020
  • 70% dintre angajați vor continua să lucreze în sistem remote și hibrid în 2021

2021 aduce schimbări majore asupra pieței muncii. Una dintre ele vine din felul în care se realizează comunicarea și conexiunea cu angajații. Climatul pozitiv stă la baza performanțelor salariaților.

Andrei Petran și firma Exploratist, se ocupă de tot ceea ce înseamnă experiența angajatului la locul de muncă.

Acesta îți spune despre schimbările produse de faptul că am trecut de la un model de muncă 100% în online, cu toată lumea acasă, la un model hibrid. Cerințele angajaților s-au schimbat, la fel și ale angajatorilor. Marile companii sunt atente acum la starea angajaților la locul de muncă.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Produce schimbări în rândul organizației, care vor trebui să fie în linie cu cerințele angajaților și angajații care evident să se alinieze la cerințele organizației. E un trend care e accelerat acum de bucata asta post pandemică. Există cum spuneam și mai devreme un interes real pe tot ce înseamnă starea de bine a angajatului”, a spus Andrei Petran.

Mental Fitness este una dintre metodologiile cu popularitate în creștere în ultimul an în organizații. Aceasta presupune o serie de exerciții, grupate în programe de micro-learning, în cadrul cărora participanții devin conștienți de momentele în care se autosabotează. Uite ce-ți spun Matei și Sandra, antrenori de… fitness mental.

„Este destul de important ca angajatul să se simtă bine, ca angajatul să aibă un mental ok și nu doar ca angajatul să aibă un mental liniștit și mai ales dacă ne gândim la performanța pe care o livrează angajatul respectiv. Ne asigurăm că angajatul performează pe trei planuri, o data performanța, doi acest wellbeing mental și trei relaționarea cu cei din jur”, spune un antrenor de fitness mental.