Studiile arată că bărbații mai tineri preferă să se întâlnească cu femei mai în vârstă. Ce îi motivează

Studiile recente arată că bărbații mai tineri preferă să se întâlnească cu femei mai în vârstă. Dar și invers. Această tendință e observată mai mult la starurile de la Hollywood, dar prinde contur și în rândul oamenilor obișnuiți. Este influențată de dorința de a avea relații mai mature și stabile. De asemenea, femeile mai în vârstă au mai multă încredere în sine și experiență de viață, ceea ce le face mai atractive pentru bărbații tineri.

Studiile au descoperit că bărbații tind să se simtă mai bine în pielea lor atunci când o femeie mai în vârstă le arată toate semnele limbajului corporal feminin de atracție. De asemenea, studiile indică faptul că unul dintre motive ar fi că acești bărbați sunt mai interesați de o relație stabilă, casnică și centrată pe familie. Acești bărbați nu sunt cu adevărat interesați de întâlniri ocazionale sau de aventuri. Ei caută o relație serioasă, una în care ei și partenera lor se pot concentra pe creșterea vieții lor împreună.

„Avem de-a face cu din ce în ce mai mulți bărbați care locuiesc cu părinții lor și la 30 de ani. Ce își caută ei? O relație cu o nouă mamă, adică o persoană de sex feminin care să aibă grijă de ei. În momentul în care tu, ca bărbat, ai un venit stabil și ești atras de o persoană mai în vârstă, trebuie să ai cel puțin o traumă care este activă”, a explicat Radu Leca, psiholog, la Aleph News.

Un sondaj recent a arătat că mulți adulți americani s-au întâlnit cu persoane cu o diferență de vârstă de peste 10 ani, adică s-au întâlnit anterior cu o persoană cu o diferență de vârstă de peste 10 ani. De asemenea, s-a constatat că mulți consideră că astfel de relații sunt perfect acceptabile din punct de vedere social.

Exit mobile version