• Animalele care socializează atât cu oameni cât și cu alți patrupezi îmbătrânesc mai sănătos.
  • Situația financiară și copiii familiei pot dăuna sănătății câinilor.
  • Cercetatorii speră, de asemenea, că informațiile obținute pot ajuta sănătatea umană.

Întâlnirile cu prieteneii îți sunt prielnice pentru starea ta de bine. Dar te-ai gândit vreodată că și animalului tău de companie îi poate face bine socializarea?

Locul în care trăim și persoanele cu care interacționăm au un efect foarte puternic asupra sănătății noastre. Animalele care socializează atât cu oamenii dar și cu alte animăluțe, s-a dovedit că, de altfel la fel ca și noi, îmbătrânesc mai sănătos. Cercetarea, publicata in Evolution, Medicine and Public Health, are ca Scop să afle cum genele, stilul de viata si mediul influențează îmbatrânirea și bolile în rândul câinilor.

Cercetatorii speră, de asemenea, că informațiile obținute pot ajuta sănătatea umană.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Uite un lucru la care probabil nu te așteptai: Copiii pot fi dăunători pentru sănătatea câinilor. Și asta pentru că automat atenția și resursele noastre se îndrepată către pitici și câinii suferă din această cauză. Dar este benefic pentru ei să aibă un coepchipier în familie, și aici mă refer la un alt câine. Chiar și situația financiară poate fi un factor important penru sănătatea mintală a patrupedului tău.

Citește și