• Geanta Hermes Himalaya Birkin s-a vândut cu aproape 300.000 de dolari, stabilind un nou record mondial
  • A fost cumpărată în timpul unei licitații online organizate casa de licitații Christie’s, cu sediul în Londra 
  • Geanta Hermes este fabricată din pielea crocodilului Niloticus, care se găsește în Africa 
  • Jennifer Lopez are o astfel de geantă

Dacă ești o împătimită a fashionului, dar mai ales a brandurilor de lux, cu siguranță ai auzit de geanta Hermes Himalaya Birkin, din piele de crocodil, cu diamante și aur alb.

Accesoriul e atât de atrăgător încât ai vrea să îl ai în dressing și să îl cumperi fără să te uiți la bani. Deși, de-a lungul timpului, gențile Hermes au stabilit record după record în ceea ce privește prețul pe care îl plătesc împătimiții pentru ele, acum, Himalaya Birkin s-a vândut cu 299.326 de dolari, stabilind un nou record mondial. Prețul o face să fie cea mai scumpă geantă cumpărată vreodată într-o licitație online, scrie Daily Mail.

Geanta realizată de casa de modă franceză Hermes este cea mai dorită din lume. Dacă vrei să afli mai multe detalii, îți spun că Himalaya Birkin este fabricată din pielea crocodilului Niloticus, care se găsește în Africa. Numele derivă din culoarea sa, gri spre alb perlat, care seamănă cu munții acoperiți de zăpadă din Himalaya.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Rachel Koffsky, reprezentantă a casei de licitații Christie’s, mărturisește: „Sunt foarte rare, dar nu se cunoaște numărul lor exact. Clienții noștri sunt colecționari internaționali, majoritatea sunt femei care doresc să le cumpere pentru a le folosi și a atrage atenția“.