• Au mai rămas trei zile până la primul mare festival de lângă București, de aproape doi ani încoace.
  • Intri doar cu certificat verde de vaccinare, cu test PCR sau cu test Antigen negativ, nu mai vechi de 24 de ore.
  • Bilete găsești fie sub formă de abonament, pentru toate cele patru zile, fie bilete de o zi.

Au mai rămas trei zile până la primul mare festival de lângă București, de aproape doi ani încoace. După ce au fost nevoiți să anuleze ediția aniversară de anul trecut – John, Andi și Vlad, oamenii din spatele Summer Well, ți-au pregătit pentru weekendul acesta patru zile de muzică live în natură, pe unul dintre cele mai frumoase și bine păstrate domenii aristocratice de la noi: Domeniul Știrbey.

Ce trebuie să știi, ca să fii bine pregătit de festival

În primul rând, accesul: Intri doar cu certificat verde de vaccinare, cu test PCR sau cu test Antigen negativ, nu mai vechi de 24 de ore. Te poți testa antigen și la intrare, la un preț special, dar recomandarea e să vii cu testul făcut înainte.

Bilete găsești fie sub formă de abonament, pentru toate cele patru zile, fie bilete de o zi. Dacă aveai abonament pentru ediția de vara trecută, cea anulată din cauza pandemiei, el e valabil acum. Dacă ai Full Pass, începând de mâine, 10 august, îl poți transforma direct în brățară la Orange Smart Shop din Piața Victoriei, ca să nu mai stai la coadă la intrarea în festival.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA

Cum ajungi la Summer Well

Domeniul Știrbey e în Buftea, la 15 kilometri de București. Ai acolo 25 de hectare de parc, verdeață, clădiri istorice, ai chiar și un lac. Poți ajunge și cu mașina personală, dar mai bine o lași acasă, pentru că vei avea la dispoziție o linie specială de autobuz, București – Buftea și retur.

În premieră poți ajunge și cu trenul, iei trenurile CFR din Gara de Nord cu oprire în Gara Buftea. Apoi din Gara Buftea ai la dispoziție trotinete electrice, ca să ajungi fix la poarta festivalului. Te încurajez să mergi și cu bicicleta, faci cam 40 de minute și odată ajuns la Summer Well, ai acolo o parcare special amenajată și supravegheată.

Ce distracție te așteaptă la Summer Well – The Limited Edition

În primul rând, festivalul a crescut cu o zi – ai patru zile de muzică live și de activități fun. Ai pop-up cinema, te relaxezi la Bellevue – o zonă VIP, care-ți oferă vizibilitate mai bună, cu bar dedicat și tot ce trebuie, ai și un pod nou peste lac, proaspăt construit, și la capătul căruia, îți spun asta în exclusivitate, te așteaptă luna.

Museum of the Moon, o lună mare și foarte instagramabilă. Despre lineup o să tot vorbim zilele astea, îți amintesc că porțile festivalului se deschid joi și că în prima seară ai parte de un show exclusiv: GOLAN îți arată în premieră mondială noul lor album.

Woodkid, Balthazar, Modeselektor și mulți mulți alții, te așeaptă la Buftea în acest sfârșit de săptămâna. O să fie un festival ca o vacanță!