• Un cuplu din Marea Britanie a reușit să aibă gemeni… născuți la doi ani distanță.
  • Cei doi au apelat la fertilizarea in vitro, iar acum pot avea chiar cvadrupleți.
  • Mama, în vârstă de 33 de ani, a spus: „Este o nebunie să ai gemeni născuți la doi ani distanță

Doi frați din Marea Britanie au fost născuți gemeni, însă la o distanță de doi ani unul față de celălat. Acest lucru a fost posibil după ce părinții au încercat de mai multe ori să aibă copii și au apelat la fertilizarea in vitro, scrie The Sun.

Însă în loc să aibă doi sau mai mulți copii o dată, au decis cu totul altceva. Fiul Cameron a sosit pe 1 septembrie 2018, iar fiica Isabella pe 15 septembrie anul acesta.

Mama Karen, în vârstă de 33 de ani, a spus:Este o nebunie să ai gemeni născuți la doi ani distanță. Suntem încântați să avem un băiat și o fată, deși orice copil sănătos ar fi fost minunat. Nu am vrut niciodată ca Cameron să fie singurul copil”.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

Karen și soțul ei James, în vârstă de 35 de ani, din Tauton, Somerset, s-au căsătorit în 2014. S-au luptat mult pentru a avea un copil, deoarece Karen a fost diagnosticată cu probleme de fertilitate.

În 2017, li s-a acordat finanțare pentru o ședință de FIV pe NHS la Centrul Bristol pentru Medicină Reproductivă. Acum, cuplul ar putea avea chiar cvadrupleți.

Aveam cinci embrioni compuși. Am pierdut unul anul trecut. Avem gemeni. Întotdeauna mi-am dorit patru copii. În cel mai rău caz, Cameron va avea șase ani când se va naște ultimul, dar ar putea fi mai târziu – nu au o dată de expirare”, a spus Karen.

„Gemenii nu sunt identici. Isabella a fost aproape pentru că embrionul ei s-a despărțit. Embrionii rămași s-ar putea împărți pentru a fi gemeni identici sau triplete, așa că am putea ajunge la sextuplete!”, a mai adăugat aceasta.

Urmăriți Aleph News pe FacebookTwitterYoutube și Instagram!