• Peste 300 de pisici au concurat pentru titlul de Miss la un concurs de frumusețe felină oganizat în orașul irakian Erbil.
  • Este primul de acest fel organizat în Irak și în regiunea autonomă a Kurdistanului.
  • Prima cafenea pentru pisici raportată din lume numită ,,Cat Flower Garden” a fost deschisă în Taipei, Taiwan, în 1998, care a devenit apoi una dintre destinațiile turistice de top ale țării.

Peste 300 de pisici au concurat pentru titlul de Miss la un concurs de frumusețe felină oganizat în orașul irakian Erbil, potrivit publicației Rudaw.

Este primul de acest fel organizat în Irak și în regiunea autonomă a Kurdistanului, care până acum câțiva ani era amenințată de gruparea teroristă ISIS.

Din sutele de pisici înscrise in competitie, doar 12 au ajuns în finală, iar trei au fost desemnate câștigătoare în urma unui vot online.

Recomandări

METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?

Concursul de frumusețe dedicat micilor feline a fost organizat în prima cafenea, cu pisici din orașul irakian.

Cafeneaua găzduiește douăzeci de specii diferite de pisici.

Vizitatorii își pot îmbrățișa și mângâia pisicile preferate în timp ce își petrec timpul cu prietenii și membrii familiei.

Animalele vagaboande, precum pisicile și câinii, sunt frecvent întâlnite pe aleile și în cartierele din regiunea Kurdistan.

Din cauza lipsei de adăpost, acestea așteaptă de obicei ca iubitorii de animale să le adopte sau să le hrănească.

Prima cafenea pentru pisici raportată din lume numită ,,Cat Flower Garden” a fost deschisă în Taipei, Taiwan, în 1998, care a devenit apoi una dintre destinațiile turistice de top ale țării.