Țara unde a apărut liftul cu pedale pentru a te feri de infectare

Sursă foto: Twitter
  • Există o țară în care chemi liftul cu picioarele, pentru a te feri de infectare
  • Liftul are pedale și astfel nu ești nevoit să atingi îl atingi cu mâna
  • Oamenii au fost surprinși și confuzi

Thailanda a trecut la next level când vine vorba de prevenirea răspândirii coronavirusului. Vrei să știi cum? Spre exemplu, într-un mall butoanele de la lift au fost înlocuite de pedale. 

Clienții de la Bangkok’s Seacon Square au fost surprinși și confuzi în această săptămână, găsind pedale în fața și în interiorul ascensoarelor, dar au fost încântați de noua îmbunătățire, considerând că e o mișcare inteligentă pentru a rămâne sănătos.

Uite ce mărturisește unul din ei: „Au făcut o treabă bună. Mă simt mult mai în siguranță, pentru că ne folosim mâinile pentru a face diverse lucruri tot timpul“. „Acum că ne putem folosi piciorul pentru a chema liftul, e minunat“, spune alt client.

Prote Sosothikul, vicepreședintele Seacon Development, crede că pedalele pentru picioare oferă cumpărătorilor o liniște sufletească: „Cel mai simplu mod de a te infecta este atunci când atingi un obiect care a fost contaminat. Apoi mai rămâne să îți atingi fața, iar virusul îți va intra în gură sau ochi. Așa că ne-a venit această idee“.