Țara unde pandemia nu a rărit nunțile. Aproape 200 de cupluri, de la 24 la 87 de ani, s-au căsătorit într-o ceremonie comună

  • Aproape 200 de cupluri s-au căsătorit la Lima.
  • Ceremonia comună are loc în plină pandemie.
  • Ceremoniile în comun sunt obișnuite în Peru.

Un loc unde pandemia nu a reușit să rărească nunțile. Este vorba despre Lima, unde aproape 200 de cupluri și-au unit destinele într-o ceremonie comună, scrie Reuters.

Astfel de evenimente au devenit obișnuință în Peru. Municipalitățile încearcă să reducă astfel cheltuielile de organizare ale nunților pentru oamenii care oricum se confruntă cu probleme financiare.

Azi intrăm într-o nouă etapă. Avem aproape 200 de cupluri care s-au hotărât să se căsătorească. Vârstele lor sunt de la 24 la 87 de ani“, spune Jorge Munoz, primarul orașului Lima.

Așa cum îți imaginezi, ceremonia de amploare a fost organizată după ce, în ultima lună, numărul de infectări cu noul coronavirus în Peru a scăzut.

A fost frumos. Nu ne-am imaginat că va fi o ceremonie așa mare. Am crezut că o să fie mai mică. Ne bucurăm de toate astea, organizarea, foarte frumos, buchetele, atenția pe care ne-au dat-o din momentul în care ne-am nscris, totul a fost plăcut“, mărturisește Judith Tataje Agurto, mireasă.