• 28 de designeri și influenceri te așteaptă la Chios să te bucuri de shopping și să faci o faptă bună
  • Prin evenimentul Stop.Shop.Socialize sunt ajutați copiii care ies din centrele de plasament
  • Expozanții sunt obligați să doneze pentru cauza nobilă minimum 5% din profit

Shopping și socializare pentru o faptă bună, la clubul Chios, în Cluj Napoca. Este propunerea pe care ți-o fac în acest weekend, mai mulți designeri și influenceri din țară.

Evenimentul organizat de Asociația Lumea ca lumea, este la prima ediție și vrea să dea o mână de ajutor copiilor care ies din centrele de plasament.

„Scopul este construirea unui centru de tranzit și o școală de meserii. Noi încercăm să reducem rata de prostituție, de trafic de droguri și sinucideri în rândul adolescenților care ies din orfelinate. Sunt peste 28 de expozanți, toți sunt designeri români. Pe lângă faptul că vor oferi niște prețuri foarte bune, donează minim 5% din încasările de la eveniment către asociație. Majoritatea au depășit 50%, iar unii donează chiar și 100%”, a spus Diana Gadola, organizator.

Recomandări

VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?

Impresionate de cauză, Ana Muntean și Andreea Monteiro au venit la târg să vândă echipamente de fitness premium și îmbrăcăminte, toate gândite chiar de ele.

Am ales să venim în primul rând pentru că este un eveniment caritabil, iar procent din vânzări va rămâne la Asociația Lumea ca Lumea și în al doilea rând ne bucurăm de puțină socializare. Vindem ce știm noi mai bine, adică echipamente de fitness. Produsele noastre încep de la 200 de ron și pot să ajungă până la 500 de lei un compleu”, a afirmat Ana Muntean, fondator ShowOff.

Piesa de rezistență este acest compleu pentru gravide, care este extrem de comod. Îl putem găsi în trei culori”, a adăugat Andreea Monteiro, cofondator ShowOff.

Târgul în scop caritabil ține până în seara aceasta. Clienții sunt încântați că pot cumpăra produsele preferate și în același timp, că pot să le fie alături copiilor abandonați.

„Sunt doar banduri locale, românești și vreau și eu să le susțin. Pe lângă asta am auzit că o parte din profituri merg la o caritate, care mi se pare un lucru atât de frumos”, a explicat Iustina, clientă.