• Tatăl lui Elon Musk, în vârstă de 76 de ani, a avut un al doilea copil cu propria fiică vitregă.
  • Errol Musk a declarat că ambii copii au fost neplanificați și că locuiesc cu mama lor.
  • CEO-ul Tesla ar fi ,,înnebunit” când a aflat că tatăl său a avut primul copil. Elon și-a descris anterior tatăl ca fiind o ,,ființă umană teribilă”.

Tatăl lui Elon Musk a dezvăluit că a avut un al doilea copil neplanificat, cu fiica sa vitregă, în urmă cu trei ani, scrie The Independent.

Errol Musk, în vârstă de 76 de ani, și fiica sa vitregă Jana Bezuidenhout, în vârstă de 35 de ani, au avut o fetiță în 2019. Cu doi ani înainte, el recunoscuse că Bezuidenhout, cu 42 de ani mai tânără decât el, a dat naștere unui băiețel pe nume Elliot Rush, care are acum cinci ani.

Jana Bezuidenhout avea doar patru ani când Musk s-a căsătorit cu mama ei, Heide. Ei au fost căsătoriți timp de 18 ani și au avut doi copii, pe lângă cei trei copii ai lui Heide – inclusiv Jana – dintr-o căsătorie anterioară.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

CEO-ul Tesla, care are nouă copii și care a afirmat recent că ajută la ,,criza subpopulării” , ar fi devenit ,,furios” în urmă cu câțiva ani, când a aflat că Musk senior a avut un copil cu fiica sa vitregă, în timp ce ceilalți frați ai săi au fost șocați.

,,Scopul este să ne reproducem”

În timp ce dezvăluia ultima naștere pentru The Sun, Errol Musk, părea să motiveze că singurul său scop este să facă copii. ,,Singurul lucru pentru care ne aflăm pe Pământ este să ne reproducem”, a spus el.

,,Dacă aș putea avea încă un copil, aș face-o. Nu văd niciun motiv pentru care să nu o fac. Dacă m-aș fi gândit la asta, atunci Elon sau Kimbal [fratele mai mic al lui Elon Musk] nu ar exista„.

El a adăugat că noul copil, al șaptelea, arată la fel ca ceilalți copii ai săi. ,,Nu i-am verificat ADN-ul. Dar arată exact ca celelalte fiice ale mele. Arată ca Rose și Tosca amestecate„, a spus el.

Rose, sau Asha Rose Musk, este unul dintre cei doi copii pe care domnul Musk i-a avut cu Heide Bezuidenhout, în timp ce Tosca Musk este fiica sa cu prima soție, Maye Musk.

,,Arată exact ca Rushi [Elliot Rush] și se comportă ca el. Așa că este destul de evident”, a declarat el pentru ziar.

Această dezvăluire despre cel mai recent membru al familiei a șefului Tesla vine la doar câteva zile după ce mogulul tehnologic în vârstă de 51 de ani a dezvăluit că a fost tatăl a doi copii secreți cu directorul executiv al companiei sale de inteligență artificială Neuralink.

Acest lucru s-a întâmplat cu doar câteva săptămâni înainte ca al doilea fiu al său cu fosta iubită Grimes să se nască în decembrie anul trecut.