• În staţiunea Durău s-a deschis cel mai mare parc de distracţii, din judeţul Moldova
  • Parcul se întinde pe 7200 de mp şi a fost făcut în colaborare cu Federaţia Austriacă de Turism
  • Parcul are bob, zonă de tubbing, bag jump cu trei trambuline, 2 carusele pentru copii şi zonă de food court

Dacă vrei să te simţi ca în Austria te poţi duce în staţiunea montană Durău. La începutul lunii a fost inaugurat aici cel mai mare parc de distracţii din Moldova. Proiectul a fost făcut în colaborare cu Federaţia Austriacă de Turism.

Parcul se întinde pe o suprafaţă de 7500 mp şi va funcţiona vara, dar şi iarna. Vlad Cojocariu îţi spune că în parc te poţi da cu bobul, care are un traseu de 830 de m şi merge cu o viteză de 40 de km pe oră. Dacă vrei mai multă adrenalină, în parc este o pistă de 150 de m pentru tubbing sau îţi poţi testa mobilitatea pe un bag jump – o saltea gonflabilă cu 3 trambuline. Pentru copii au fost construite 2 carusele şi un spaţiu de joacă. Să nu-ţi faci grijă dacă îţi este foame, vei gasi şi o zonă de food court.

Vlad Cojocariu, coordonator marketing: „Vrem ca în viitorul apropiat, Durăul, să fie ca o staţiune austriacă. Am zis hai să vedem şi în altă parte cum e, cele mai frumoase staţiuni sunt în Austria. În aceste 2 săptămâni nu ne aşteptam la aşa de mulţi turişti. În parc, pe weekend, peste 4000-5000 de persoane.“

Recomandări

LE FACEM FAȚĂ?
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA
CE ALEGE ZUCKERBERG ÎN MODĂ
CONGRESUL DĂ 95 MLD. PENTRU UCRAINA - ISRAEL - TAIWAN
FAC BAIE DE MULȚIME
A VĂZUT MOARTEA CU OCHII