• Arnold Schwarzenegger este dovada vie că visul american există.
  • Filme ca cele din seria Terminator, Predator sau Conan Barbarul, l-au făcut un idol pentru milioane de cinefili din întreaga lume.
  • La 73 de ani, el continuă să inspire oameni din întreaga lume: Când l-am descoperit prima oară, eram culturist în devenire, m-a motivat foarte mult.

Arnold Schwarzenegger trage de fiare și la 73 de ani. De 7 ori Mr. Olympia, vedetă în blockbusterele de la Hollywood şi guvernator al Californiei, Arnie este dovada vie că visul american există. El este un model și pentru campionii României.

Arnold Schwarzenegger a inspirat mai multe generaţii de oameni, fie că a fost vorba despre cariera de la Hollywood sau ca guvernator al Californiei. Arnold a devenit însă celebru după ce a câştigat concursul Mr. Olympia de 7 ori.

View this post on Instagram

Meet the newest member of the family, Dutch! He’s 10 months-old, named after my character in Predator, weighs 103 pounds, and is slightly afraid of Lulu… but they’ll be best friends soon.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
CE „MIAU” FĂCUT...
UNDE MERGI AZI?
ORADEA CHEAMĂ DIASPORA ACASĂ

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) on

Arnold împlineşte joi 73 de ani. Se antrenează în continuare ca în tinereţe la sala de forţă sau pe bicicletă. El continuă să inspire oameni din întreaga lume să se apuce de culturism şi, pe cei mai pasionaţi, chiar să concureze pe scenă.

„Când l-am descoperit prima oară, eram culturist în devenire. M-a motivat foarte mult, ceea ce într-o pregătire competiţională este extraordinar de important. Mai ales când am văzut filmul lui, Pumping Iron. Ăla m-a convins să continui să concurez şi să continui să fac ceea ce fac!” spune Ovidiu Istrate, dublu campion naţional la culturism juniori 80 kg.