• Un cuplu căsătorit a împărtășit un mod unic de a folosi o pungă de cadouri.
  • Wes Scarpias Gonzales și soția sa Alison Koroly au distribuit un videoclip pe Facebook.
  • Videoclipul a depășit 17 milioane de vizualizări, dar părerile au fost împărțite.

La doar cinci zile de la Crăciun, un cuplu a dezvăluit modul corect” de a folosi o pungă de cadouri în acest sezon festiv. Actorul Wes Scarpias Gonzales și soția sa Alison Koroly, din California, au distribuit un videoclip pe pagina lor comună de Facebook și au uimit mii de oameni.

Ingeniosul truc” presupune înfiletarea capetelor fiecărui mâner în gaura de pe partea opusă a pungii. Apoi, când mânerele sunt trase strâns, punga se închide pentru a ascunde ceea ce se află înăuntru. Videoclipul care demonstrează metoda alternativă a fost vizionat de peste 17 milioane de ori, dar unii nu au fost convinși. Mii de oameni au lăudat cuplul și au considerat că trucul a fost o idee grozavă”.

@rominagafur

You are using gift bags wrong!!

Recomandări

X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
MOMENTUL ATACULUI
ESA CREEAZĂ O ECLIPSĂ ARTIFICIALĂ
SOMN UȘOR, TRUMP!
♬ original sound - ROMINA

Cu siguranță voi face asta. Îmi va împiedica familia să își vadă cadoul mai devreme când își bagă nasul prin casă”, a scris o persoană. Îmi place asta. Cu siguranță se reprezintă mai bine decât o pungă deschisă! Îmi place”, a adăugat altul. Un al treilea a spus: Am făcut asta anul trecut. Este o modalitate foarte bună de a economisi eșarfe și bandă adezivă.”

Dar în timp ce trucul face ca punga de cadou să arate îngrijită și ordonată, alții au recunoscut că devine mult mai dificil de deschis. Nu…nu este o idee grozavă…este imposibil să scoți cadoul. fără să te chinui să le scoți din gaură”, a scris o persoană. O alta a spus: Ne place să reutilizăm pungile. Acest lucru ar face-o imposibilă”.

Păstrați cadoul. Nu-l vrem”, a glumit o a treia persoană, iar alta a spus: Tocmai am primit un astfel de cadou și mi-a luat O VEȘNICIE să îl deschid. Vă rog să nu faceți asta”.