• Poți fi chiar tu iepurașul care aduce cadouri celor dragi
  • Toți avem, înăuntrul nostru, un copil care se bucură din lucruri mărunte
  • Cadourile sunt încadrate într-un buget rezonabil

Chiar dacă unii asociază Paștele cu iepurașul care aduce cadouri la copii, poți fi chiar tu iepurașul care aduce cadouri celor dragi, dar care nu prea mai sunt copii, cel puțin nu după vârstă. Toți avem, înăuntrul nostru, un copil care se bucură din lucruri mărunte, până la urmă gestul contează, plus sentimentul că cineva s-a gândit la tine. Dacă vrei să îți arăți aprecierea față de prieteni sau familie o poți face oricând, dar dacă tot e Paștele, ce ocazie mai bună se poate ivi? Am întocmit mai jos un top 10 al cadourilor într-un buget rezonabil, deci fără bijuterii de 50.000 de euro, din păcate.

10. Coșul „cu de toate”

Un cadou clasic, în special pentru sexul frumos, dar se poate adapta și bărbaților. Un astfel de coș poate cuprinde absolut tot ce îți vine în minte, de la alcool, la machiaje, flori sau mâncare. Dacă nu vrei să iei unu deja făcut și vrei să mai diversifici, poți face singur unul cu produsele alese de tine. Ideea principală e să fii creativ, că un produs tot o să-i placă persoanei dragi.

9. Șosete cu model

Ce listă de cadouri este aceea fără șosete? Când eram copii le detestam, preferam o jucărie sau ceva cu foarte mult zahăr. Totuși, între timp, am văzut utilitatea acestor șosete și utilitatea lor. Țin de cald și sunt comode, mai arată și funky. Persoana dragă este gurmand? – feliile de pizza de pe șosete îi vor aduce zâmbetul pe buze. Sau dacă îndrăgește un anumit personaj sau show TV, cel mai probabil se găsește un model legat de el. Mai mult de atât, poți să iei 1, 2, 3, 4 sau chiar 5 perechi, împachetate frumos vor face obiectul unui cadou minunat și îndrăgit.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

8. Haine

La modul general, pare puțin riscant, dar dacă ai măcar o idee ce mărime poartă persoana în cauză, un tricou, un hanorac sau un palton poate fi cadoul ideal. Dacă ești în dubii, alege întotdeauna mărimea superioară. Nimănui nu-i place să primească ceva mic, dar dacă e mai mare… unii chiar adoră acest lucru. Poate fi un tricou simplu cu un mesaj puternic sau cu un desen cu trupa/serialul/orice altceva preferat.

7. Căști

Cu toții avem nevoie de căști. Toată lumea ascultă muzică, diferă doar genul, sau podcasturi, sau orice altceva poți face cu ele. Fie că vorbim de cele micuțe, in-ear, sau de cele on-ear, există căști foarte bune la un preț rezonabil. Unele sunt wireless, altele cu fir, tu decizi. Majoritatea device-urilor dispun de tehnologia Bluetooth, dar dacă persoana dragă e un utilizator loial celor de Apple, ai face mai bine să nu te uiti la secțiunea cu fir, decât dacă ești dispus să faci cadou și un adaptor.

6. Cărți

O carte bună la timpul ei face cât o mie de podcasturi. Chiar dacă tu sau persoana căreia îi oferi cadoul nu prea citiți, niciodată nu e prea târziu să te apuci. Ideea de bază e să nimerești un subiect interesant. Da, podcasturile sunt utile, interesante și poți învăța câteva chestii de acolo, dar conexiunea pe care o ai cu autorul atunci când citești o carte nu poate fi egalată de nimic altceva. O carte poate schimba mentalități, vieți sau modul în care privești lucrurile, iar dacă persoana dragă nu este chiar un fan al cititului, există două variante: fie, cum am zis mai sus, nimerești un subiect de care e foarte interesat, fie cauți un autor celebru de la care are ce să învețe, cum ar fi Bill Gates sau Napoleon Hill.

5. Yerba mate

Un ceai n-a rănit pe nimeni, iar faptul că nu este unul oarecare este un punct bonus. Sigur, va trebui să învețe să prepare frunzele ca să obțină acest ceai, având un proces mai special, iar dacă te decizi la acest cadou, frumos ar fi să îi iei și un matero și o bombilla, recipientul și paiul special pentru acest ceai. Originar din America de Sud, obiceiul acolo e să stai la vorbă la un pahar de ceai, în timp ce îți reîncarci bateriile. Are efect energizant și este un foarte bun înlocuitor pentru cafea, iar asta în timp ce conține multiple vitamine, minerale și antioxidanți. Dacă persoana dragă e pasionată de nutriție, fitness sau sănătate în general, acesta poate fi cadoul ideal.

4. Jocuri video

Dacă persoana căreia îi faci cadou este pasionată de gaming, cadoul ideal poate fi chiar în fața ochilor tăi. Dacă l-ai auzit că și-ar dori un joc anume, poți face un efort și să se trezească cu el de Paște. Sunt diverse platforme de pe care poți cumpăra jocuri deja folosite în format CD sau site-uri terțe care comercializează jocurile în format digital, la un preț redus față de cel din magazinele oficiale. Poți profita de aceste mijloace, dar cu grijă în astfel de scenarii.

3. Parfum

Unul dintre cadourile care în cazuri extrem de rare dau greș, un parfum nu trebui să fie neapărat foarte scump. Poți găsi niște sticle deosebite care îi vor mări valoarea în ochii persoanei dragi. Să fim serioși, toată lumea vrea să miroasă bine.

2. Obiecte personalizate

Având o imensă valoarea sentimentală, acest obecte pot varia de la brelocuri, căni și până la orice îți poate veni în minte. Există varianta să îl faci tu pentru persoana respectivă sau să cumperi mărfuri personalizate de la magazine care se ocupă de așa ceva. Este un fan gaming? O cană cu Assassin‘s Creed poate fi ceva atât de important pentru el. La fel când e vorba de orice pasiune sau serial. Se găsesc tot felul de chestii cu majoritatea brandurilor mari, de la seriale și până la cântăreți.

1. Scrisoare

Poate suna clișeic, dar cel mai bun cadou nu necesită vreun efort financiar. E de ajuns să îi arăți afecțiune persoanei dragi și să îți așterni acea afecțiune și gândurile frumoase pe foaie. Poți aborda acest lucru în ce manieră dorești, iar dacă ai un talent, să zicem la desen, poți să îl asociezi și să înfrumusețezi și mai mult acea foaie. Moduri de a face un cadou se găsesc, cel mai mult contează implicarea și greutatea pe care acel cadou o poartă. Să nu uităm că Paștele este un prilej de a sta împreună, în familie, după un an greu pentru întreaga planetă. Cadoul ideal este de fapt afecțiunea, pe care tu decizi dacă o dăruiești.