• Meniul tradițional de Sfintele Sărbători Pascale este important, însă contează și modul în care vei decora masa festivă
  • De la flori până la ouăle vopsite, poți alege dintr-o multitudine de idei creative
  • Îți prezentăm un top al celor mai potrivite decorațiuni pentru masa de Paște

Ouăle de Paște

Cum creezi un decor elegant? Poți pune ouăle colorate în coșulețe, asigurându-te că ai eliminat conținutul lor înainte de a le vopsi. O altă idee ar fi să scrii, în mod caligrafic, cu un marker, numele musafirului sau persoanei dragi lângă care îți vei petrece sărbătorile.

De exemplu, poți lăsa ouăle vopsite în șervețele de masă, pentru mezamplast.

Sursă: Pixabay.com

O altă variantă este să vopsești ouăle, dar de data aceasta pe interior. Cu siguranță, vei avea o masă festivă spectaculoasă datorită lor.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN
Sursă: Pixabay.com

Iepurașii din ciocolată

În centrul mesei, nu ar trebui să-ți lipsească produsele din ciocolată, indiferent că vorbim despre clasicii iepurași sau despre bomboanele în formă de ouă. Ele creează, cu adevărat, o masă festivă îmbelșugată și diversă.

Sursă: Pixabay.com

Alege culoarea galben

Culoarea galben este asociată adesea cu fericirea, lumina și buna dispoziție. Cu această ocazie, poți alege șervețele de masă, lumânări, bibelouri din porțelan, toate în culoarea galben.

Sursă: Pixabay.com

Lumânările

Lumânările, chiar dacă par simple la prima vedere, ele pot da farmecul mesei festive. Indiferent dacă le alegi pe cele parfumate sau nu, nu vei da niciodată greș cu o astfel de decorațiune.

Sursă: Pixabay.com

Florile

Un buchet de flori nu ar trebui să lipsească de pe masa de Sărbători. Printre bucatele tradiționale, un colț de natură te va binedispune pe tine și cei dragi. Dacă îți amintești, la fel pregăteau și mamele sau bunicile noastre.

Sursă: Pixabay.com

Coronițele

În acest caz, dă-ți frâu liber imaginației. Așa cum coronițele sunt una dintre cele mai căutate decorațiuni de Crăciun, pot deveni alegerea perfectă și pentru masa de Paște. În interiorul lor, poți completa cu ouă colorate sau, de ce nu, cu alte flori de sezon.

Sursă: Pixabay.com

Felicitările/Mesajele de Paște

Cine a spus că mesajele sau felicitările de sărbători se trimit doar prin SMS sau prin intermediul social media? Câteva bilețele simple, așezate pe masa festivă, îți vor însenina ziua și o vor face mai specială. Scrie diverse mesaje, scopul fiind acela să transmiți cele mai bune gânduri.

Sursă: Pixabay.com

Bibelourile

Bibelourile sunt o altă modalitate de a decora masa de sărbători, în cazul în care nu vrei să devină aglomerată. Le poți găsi în supermarketuri.

Sursă: Pixabay.com

Fața de masă

De sărbători, pe lângă mâncare, fața de masă se află pe lista de priorități a gospodinelor. Simplă sau colorată, cu imprimeuri sau fără, fața de masă nu este de neglijat. Iată una dintre cele mai potrivite combinații:

Sursă: Pixabay.com

Tacâmurile

Undeva, prin sertarele din bucătărie, stă deoparte acel set de tacâmuri speciale pentru sărbători. Ei bine, a venit timpul să te mândrești din nou cu ele.

Sursă: Pixabay.com