• Bulldogul francez este printre rasele de câini cele mai predispuse la probleme de sănătate
  • Roxana Mălăele explică la ce să te aștepți dacă îți dorești un bulldog francez
  • Doctorul veterinar Ifteme Constantin spune la ce prețuri se situează tratamentul Bulldogului francez

Când alegi să îți iei un animal de companie, trebuie să știi totul despre el. De exemplu, Bulldogul francez este un prieten lipicios, amuzant, tolerant, dar și energic. Este printre cei mai căutați câini din lume, asta după preferințele iubitorilor de animale.

Pare câinele perfect. Dar îți spun că este și printre cele mai predispuse rase la problemele de sănătate. Roxana are un bulldog francez de patru ani și jumătate. „Loki”,pe numele lui, este comoara familiei.

„Depinde de foarte multe lucruri: de părinți de genă, de cum sunt crescuți, cum sunt hrăniți și așa mai departe. Are probleme cu respirația, au prebleme de regulă cu pielea, cu alergiile.”, a mărturisit aceasta.

Recomandări

CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ
SCADE INTERESUL PENTRU VISION PRO
P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA

Acum că ai aflat ce spune un proprietar, doctorul veterinar Ifteme Constantin îți spune cum se pot ameliora afecțiunile astea.

„La momentul de față, medicii veterinari doar pot ameliora din simptome. Cu cât chirurgia este făcută mai timpuriu, cu atât probleme secundare nu apar. Vorbim de peste 1.500, 2.000 de euro pentru o intervenție chirurgicală mai laborioasă”, a explicat medicul.