• O femeie a devenit virală pe TikTok după ce videoclipul în care dezvăluie câți ani are cu adevărat a fost vizionat de peste opt milioane de ori, iar oamenii au fost șocați de dezvăluiri.
  • Ea a povestit cum bărbații se dau peste cap să iasă cu ea, până când le spune câți ani are.
  • De când a publicat videoclipul, el a fost apreciat de peste 800.000 de ori și a primit 41.000 de comentarii de la persoane uimite.

O femeie a devenit virală pe TikTok după ce videoclipul în care dezvăluie câți ani are cu adevărat a fost vizionat de peste opt milioane de ori, iar bărbații au fost șocați de dezvăluiri.

Utilizatoarea TikTok @princessaprilxo a recunoscut că îi este greu să se întâlnească cu bărbați, deoarece există un singur lucru care îi stă mereu în cale – vârsta ei.

Ea a folosit platforma de socializare pentru a împărtăși cât de bătrână este cu adevărat, spunându-le celor 125.000 de urmăritori ai săi că „nimeni nu vrea o pumă”.

Recomandări

RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI

Într-un videoclip devenit viral, care a fost vizionat de peste 8,2 milioane de ori, ea a dezvăluit că are 44 de ani, iar oamenilor nu le vine să creadă.

@princessaprilxoxo #fakebody⚠️⚠️⚠️❌❌⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️ #fyp #viral ♬ original sound - Dora Politis

Ea a spus: „Bărbații mă plac până când le spun vârsta mea… 44.”

De când a publicat videoclipul, el a fost apreciat de peste 800.000 de ori și a primit 41.000 de comentarii de la persoane uimite.

Unul a spus: „Nu cred că aceia erau bărbați, trebuie să cunoști o mulțime de băieți, vârsta nu înseamnă nimic dacă femeia are o personalitate bună și este sinceră cu ea însăși.”

Dar o treime dintre ei au considerat că vârsta ar putea cauza o problemă, după cum au spus: „Încă te plac, dar ideea de a avea copii nu mai este posibilă cu tine.”

Anterior, o femeie a dezvăluit ce o face „să respingă instantaneu” bărbații și nu este vorba de vârsta pe care o are.

Jana Hocking, o producătoare de radio australiană care vorbește adesea despre întâlniri, a dezvăluit că una dintre cele mai mari probleme pe care le are la o întâlnire este cine plătește nota de plată.