• O tânără a murit la doar patru zile după ce s-a logodit într-o vacanță romantică în Africa de Sud, după ce a folosit o lingură greșită pentru a-și amesteca ceaiul.
  • După ce a intrat în contact cu lactatele, a făcut anafilaxie, o reacție alergică în care gâtul se închide, și a murit a doua zi la spital.
  • În ciuda grijii sale de a purta mereu cu ea două medicamente, în urma mai multor incidente la limită”, ambele au eșuat în timpul reacției lui Prinsloo.

O tânără a murit la doar patru zile după ce s-a logodit într-o vacanță romantică în Africa de Sud, după ce a folosit o lingură greșită pentru a-și amesteca ceaiul. Se crede că Jess Prinsloo, în vârstă de 24 de ani, a murit ca urmare a alergiei acute la lactate, la doar câteva zile după ce partenerul ei, Craig McKinnon, tot de 24 de ani, a cerut-o în căsătorie la punctul de belvedere God’s Window din Mpumalanga, pe 27 decembrie.

După ce a spus da”, Jess, director de marketing din Salisbury, Wiltshire, a sărbătorit cu logodnicul ei timp de câteva zile înainte de a se deplasa la casa mamei sale din Johannesburg, pe 30 decembrie. Însă, după ce a intrat în contact cu lactatele, a făcut anafilaxie, o reacție alergică în care gâtul se închide, și a murit a doua zi la spital, relatează Mirror.

Prietenii și familia ei au adus un omagiu unei tinere frumoase și iubitoare de distracție” care a luminat fiecare cameră în care a intrat”. Într-o postare sfâșietoare pe rețelele de socializare, McKinnon a scris: Este dificil să găsesc claritate în ziua de astăzi, cea mai rea zi din viața mea. Dar un punct pe care nu am fost niciodată mai clar, cei peste 3 ani pe care i-am avut cu Jess a mea sunt de neînlocuit și nu i-aș schimba pentru 60 de ani cu nici o altă persoană de pe pământ. Sunt devastat și simt o durere cum nu am mai simțit niciodată, dar oricine care a petrecut timp în compania ei știe ce vreau să spun când spun că am fost binecuvântat să o numesc logodnica mea pentru cele mai frumoase trei zile din viața mea.”

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Cuplul s-a cunoscut în timp ce se afla la universitate în 2019, iar apoi s-au mutat împreună în 2021. Prinsloo avea mulți membri ai familiei în Africa de Sud, dar nu se mai întorsese de șase ani, a spus McKinnon – așa că a știut că nu exista un loc mai bun pentru a o cere în căsătorie. El a declarat pentru Mirror: Privirea de pe fața ei… a însemnat totul”. Ea a fost atât de încântată de cererea în căsătorie încât și-a actualizat starea pe conturile sale de socializare chiar în acea zi, pentru a fi inundată de mesaje de la prieteni și familie. Următoarea postare pe pagina ei de Facebook a fost pentru a împărtăși vestea devastatoare că se afla în stare critică” la spital.

În ciuda grijii sale de a purta mereu cu ea două medicamente, în urma mai multor incidente la limită”, ambele au eșuat în timpul reacției lui Prinsloo. McKinnon a declarat: Când Jess a murit, o parte din mine a murit și ea – dar nu este nimeni de vină pentru moartea ei”.

El a descris faptul că a fost trezit de fratele ei, Darren, și i s-a spus că avea o reacție deosebit de gravă după ce medicamentul nu avea efectul pe care îl are de obicei. A fost dusă de urgență la spital, dar, în ciuda eforturilor medicilor, aceștia nu au putut să o salveze. Prinsloo a avut alergii încă de când avea doar nouă luni și chiar a trebuit să fie resuscitată după ce a intrat în contact cu lactate într-un curry la vârsta de 18 ani.

McKinnon a declarat pentru Mirror: Altă dată, a comandat un desert vegan care nu ar fi trebuit să aibă lapte și a avut nevoie de antihistaminice și o călătorie la spital. Nu am mai mâncat lactate de aproximativ trei ani, pentru că pur și simplu nu merita riscul.”

După decesul ei, a fost nevoit să plătească 3.700 de lire sterline în facturi medicale și încă 1.200 de lire sterline în taxe de medic legist. McKinnon și familia lui Prinsloo au înființat un GoFundMe pentru a acoperi costul facturilor medicale și funerare.

O declarație de pe pagină sună astfel: Frumoasa noastră Jess, iubitoare de distracție, a decedat recent la 31/12/2022. Jess a fost o fiică, soră, nepoată, prietenă și, cel mai recent, logodnică impecabilă. Ea a luminat fiecare cameră în care a intrat și a atins viețile tuturor celor pe care i-a întâlnit. Dacă ați întâlnit-o vreodată pe Jess, probabil că știți care era cel mai amuzant lucru despre ea: este alergică la lapte. În timp ce se afla în vacanța vieții ei în Africa de Sud, a avut o reacție alergică. În timp ce se afla la spital, Jess a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a supraviețui, dar a murit în pace în acea noapte târziu. Toți anii pe care i-am avut pe Jess ne vor ajuta să trecem peste anii pe care nu-i vom mai avea.”

McKinnon a sosit luni înapoi în Marea Britanie cu cenușa ei.