• Kaylie DeShane, în vârstă de 33 de ani, din New York, și-a născut tripleții la cinci zile distanță 
  • Femeia l-a născut pe Cian pe 28 decembrie 2019 și pe ceilalți doi pe 2 ianuarie 2020
  • Bebelușii s-au născut prematur, iar unul dintre ei avea doar 9% șanse de supraviețuire
  • Acum, cei trei copii sunt perfect sănătoși și au 17 luni, iar povestea lor face înconjurul lumii

Tripleții Rowan, Declan și Cian s-au născut în ani diferiți, iar povestea lor face înconjurul lumii. Mama lor i-a născut la cinci zile distanță și deține acum recordul pentru cel mai lung interval între nașterile celor trei copii, după ce a depășit recordul anterior de două zile, scrie Daily Mail.

Kaylie DeShane, în vârstă de 33 de ani, din New York, și-a născut tripleții în ani diferiți, după ce l-a născut pe primul copil pe 28 decembrie 2019, iar pe ceilalți doi cinci zile mai târziu, pe 2 ianuarie 2020.   

În ciuda șanselor minime de supraviețuire, de doar 9% în cazul unuia dintre bebeluși, el născându-se la doar 22 de săptămâni, Rowan, Declan și Cian au supraviețuit și au acum 17 luni.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Cian, fiul lui Kaylie care s-a născut la 22 de săptămâni, a venit pe lume pe 28 decembrie 2019. Ceilalți doi nu au urmat primul copil în momentul nașterii, iar, din cauza nașterea a fost prematură, medicii au vrut să-i țină pe ceilalți bebeluși în burta lui Kaylie cât mai mult timp posibil.

Cinci zile mai târziu, însă, Kaylie a intrat în travaliu și și-a născut ceilalți doi copii pe 2 ianuarie 2020, ceea ce înseamnă că tripleții ei s-au născut în ani diferiți.

Mărturisirile lui Kaylie DeShane: Ni s-a spus că există o șansă de 10% sută să avem gemeni și o șansă de un procent să avem tripleți

„După ce am încercat să rămân însărcinată timp de patru ani, împreună cu soțul meu, Brandon, în vârstă de 35 de ani, am decis să încercăm fertilizarea in vitro. Aveam deja un fiu adoptiv, Holden, în vârstă de șapte ani, și o fiică vitregă, Naveah, în vârstă de 12 ani, dar am vrut un frate pentru ei. Am decis să plasăm mai degrabă doi embrioni decât unul singur, deoarece am crezut că vom avea șanse mai mari de a avea un copil.

Ni s-a spus că există o șansă de 10% sută să avem gemeni și o șansă de un procent să avem tripleți. Așadar, nu ne-am așteptat niciodată să ajungem să avem tripleți.

Când am aflat că avem trei copii, am fost atât de șocați, dar a fost incredibil. Am fi fost fericiți cu un copil și acum avem trei“, povestește Kaylie.

Femeia își amintește medicii care strigau și nu știau dacă bebelușul era în viață sau nu: „După ce l-au scos, în cele din urmă au reușit să-l stabilizeze. L-am văzut o fracțiune de secundă înainte de a fi preluat. Era atât de mic, încât nu mi-a venit să cred. A cântărit mai puțin de 1 kg. M-am așezat așteptând să vină următorii doi copii, dar nu s-a întâmplat nimic. Am fost la modul «Și acum ce?». M-am tot întrebat unde sunt ceilalți doi bebeluși și medicii mi-au explicat că vor să renunțe la nașterea următorilor doi bebeluși cât mai mult timp, deoarece era atât de prematur. Rowan a fost următorul bebeluș care a venit acasă pe 30 aprilie, iar Cian a venit acasă pe 4 mai“.

Recordul mondial pentru cel mai lung interval dintre nașterea gemenilor este deținut de Molly și Benjamin West, care s-au născut la 90 de zile distanță în 1996.