• A început anotimpul rece și ploios – încep așadar și obstacolele specifice
  • Pe lângă disconfortul provocat de veșnica senzație de frig și umezeală, mai apare și problema încălțămintei care se murdărește
  • Curățarea profesională costă între 35 și 50 de lei
  • Radiera și șmirghelul fin ajută la curățarea pantofilor de piele întoarsă

A început anotimpul rece și ploios – încep așadar și obstacolele specifice. Pe lângă disconfortul provocat de veșnica senzație de frig și umezeală, mai apare și problema încălțămintei care se murdărește. Mulți găsesc o adevărată provocare în a-și păstra încălțămintea curată când trebuie să facă slalom printre bălți și noroaie.

Rober Mușet, CEO Kanoi – curăţătorie profesională de încălţăminte- are niște trucuri salvatoare: „Această încălţăminte a fost curăţată acasă şi a migrat culoarea de pe acest material. Atunci când vine vorba de curăţarea unei încălţăminte care valorează peste 500 de euro eu recomand să apelaţi la profesionişti. Acum vom curăţa interiorul încălţămintei. Avem şapte soluţii diferite.

Recomandarea mea este să folosiţi o perie din păr de cal pentru întreţinerea de zi cu zi a pielii întoarse sau chiar şi a pielei netede, iar dacă apar pete din cauza umezelii sau a sării putem folosi o radieră sau şmirghel de granulaţie 600. Curăţarea profesională are un preţ standard de 35 de lei curăţarea, iar dacă se doreşte şi igenizarea cu ozon care ajută foarte mult împotriva bacteriilor şi a mirosurilor neplăcute, totalul ajunge la 50 de lei de pereche.”

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA