• O mireasă a devenit virală după ce a făcut afirmații înfiorătoare că spiritul fiicei sale a apărut în fotografiile de la nuntă.
  • Videoclipul lui Leah a fost în curând cuprins de comentarii sincere, mulți susținând că au văzut „spiritul” înainte de a fi evidențiat.
  • Videoclipul prezintă o fotografie a miresei și mirelui care împart un sărut și se pare că în fundal se vede o siluetă neclară care oglindește un copil mic.

O mireasă a devenit virală după ce a făcut afirmații înfiorătoare că spiritul fiicei sale a apărut în fotografiile de la nuntă. Într-un TikTok care a adunat un n umăr impresionant de 1,4 milioane de vizualizări, Leah (@leah29murphy) a împărtășit povestea chinuitoare a zilei sale mari.

„Nu cred în multe lucruri”, a scris Leah în textul suprapus. „Dar cred că a fost acolo pentru a mă vedea pe mine și pe tatăl ei căsătorindu-ne în onoarea ei”.

Videoclipul prezintă o fotografie normală a miresei și mirelui care împart un sărut – dar, la o privire mai atentă, se pare că în fundal se vede o siluetă neclară care oglindește un copil mic, care stă lângă copaci.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Videoclipul lui Leah a fost în curând cuprins de comentarii sincere, mulți susținând că au văzut „spiritul” înainte de a fi evidențiat.

@leah29murphy I don't believe in many things, especially with the recent loss of our daughter had me thinking she wasn't there sharing our special day with us, and this proves otherwise. I'm forever missing you my little shadow. 👼🏼💕#infantloss #paranormal #fyp #foryoupageofficiall #fypシ #tottymurphy #mybabygirl @[-O-] ♬ original sound - payton

Mi s-a făcut pielea de găină, îmi pare atât de rău pentru pierderea ta”, a spus unul dintre ei, înainte de a o asigura pe Leah că fetița ei a fost acolo în acea zi”. Mulți alții au plâns, iar un utilizator a scris: Lacrimile mele au început instantaneu să cadă odată ce am văzut-o. Ea se asigura că vei ști că este mereu alături de tine.”

Oh, omule, am avut cu totul frisoane, îmi place asta, ea nu a vrut să rateze această zi specială”, a adăugat un alt TikToker.

„Îmi vei lipsi pentru totdeauna, umbra mea mică”, a încheiat emoționant clipul. Într-un alt clip separat, Leah a împărtășit povestea sfâșietoare a morții lui Totty, despre care a dezvăluit că a fost rezultatul unui incident de înec. Leah a spus că a primit un telefon de la fiica ei în vârstă de 12 ani care i-a spus că Totty, în vârstă de 17 luni, nu răspunde”.