• Brooklyn Beckham a fost criticat pentru că a cheltuit peste 300 de lire sterline pentru a prepara o friptură de duminică tradițională în stil Michelin”.
  • Fiul cel mare al lui David și al Victoriei a fost batjocorit pentru această producție și acuzat rapid că este insensibil după ultima sa încercare de a arăta lumii abilitățile sale culinare.
  • Mulți dintre cei care au urmărit emisiunea știau că mâncarea va fi mult prea scumpă, în condițiile în care familiile se luptă cu criza costului vieții.

Bucătarul în devenire Brooklyn Beckham a fost criticat pentru că a cheltuit peste 300 de lire sterline pentru a prepara o friptură de duminică tradițională în stil Michelin” pentru ultimul său tutorial de gătit.

Cea mai recentă încercare a tânărului în vârstă de 23 de ani de a uimi în bucătărie nu a picat prea bine după ce a folosit ingrediente foarte scumpe pentru a face mâncarea exact așa cum o avem în Anglia”, în timp ce milioane de britanici se luptă să pună mâncare pe masă.

Fiul cel mare al lui David și al Victoriei a fost batjocorit pentru această producție și acuzat rapid că este insensibil după ultima sa încercare de a arăta lumii abilitățile sale culinare pe Instagram. Lui Brooklyn i s-a alăturat fostul bucătar Michelin Kevin Lee, dar nici măcar el nu a putut salva ziua, deoarece criticii culinari s-au îngrămădit. Măcelarii susțin că o bucată de cinci kilograme din mușchiul gustos pe care l-a folosit ar putea costa până la 300 de lire sterline la o piață de carne. Mulți dintre cei care au urmărit emisiunea știau că mâncarea va fi mult prea scumpă, în condițiile în care familiile se luptă cu criza costului vieții, scrie The Mirror.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Unul dintre ei a comentat: Ce risipă, în timp ce alții mor de foame. Unde este butonul Nu-mi place”?” Un altul a spus: Ceea ce mă doare cel mai tare este că probabil a costat mai mult decât își permit majoritatea familiilor britanice să cheltuiască pe mâncare într-o săptămână.” Un al treilea a spus: Atac de cord pe o farfurie. Cantitate total inutilă. Cele mai multe bugete ale oamenilor nu includ carne învechită” de orice fel.”

Într-un ghid Instagram pas cu pas, Brooklyn a început cu carnea scumpă, acoperind bucățile în unt, usturoi și ierburi înainte de a le pune la cuptor. Apoi au urmat cartofii, pe care i-a stropit cu stropi de ulei și grăsime de vită pentru a-i face foarte crocanți”. Mutându-și atenția asupra legumelor, Brooklyn și Kevin au pus din nou mâna pe unt, pe care l-au amestecat cu suc de morcovi pentru a crea o glazură.

După ce Brooklyn a scos friptura din cuptor, a arătat cu mândrie carnea – spunându-le telespectatorilor: Exact cum o am în Anglia. Cea mai bună friptură de duminică”. Dar nu toată lumea a părut să fie de acord cu el, mulți glumind afirmând în glumă că vaca” părea să fie încă în viață. Brooklyn a mai fost criticat anterior din cauza videoclipurilor sale în care pune la cale rețete de bază. El a devenit cunoscut pentru că pregătește mese precum burgeri și sandvișuri pentru fanii săi. Unii au subliniat faptul că nu a fost niciodată pregătit ca bucătar, așa că, apărând la emisiuni TV în America și jucând în propriul său Vlog, își bate joc de această meserie.

Dar Brooklyn a precizat că face doar ceva ce îl pasionează: Nu sunt un bucătar profesionist – deloc”, a declarat el pentru Bustle. Este în regulă să ai 25, 26 sau chiar 30 de ani și să nu știi încă ce faci. Înțelegi ce vreau să spun?”