Ultima fotografie cutremurătoare pe care rapperul Takeoff a postat-o cu câteva minute înainte de a muri

Takeoff

Takeoff

Rapperul Takeoff a împărtășit o fotografie înfiorătoare cu  „câteva minute înainte” de a fi ucis în Houston. Migos a postat un story pe Instagram cu o fotografie stând în fața localului în care a fost împușcat mortal cu câteva momente înainte de a muri.

Aceasta a fost postată alături de versurile și coloana sonoră a piesei Stop Breathing” a lui Playboi Carti, în ceea ce pare a fi o coincidență terifiantă. Ulterior, el a murit la vârsta de 28 de ani, după ce a fost împușcat în orașul texan.

Se spune că muzicianul, al cărui nume real este Kirshnik Khari Ball, se juca un joc de zaruri cu colegul său de trupă Quavo când a izbucnit o bătaie la bowlingul 810 Billiards & Bowling, la ora 2.30 dimineața.

Un atacator a deschis focul, ucigându-l pe Takeoff și rănind alte două persoane care au fost transportate la spital. Forțele de ordine s-au deplasat de urgență la fața locului, unde Takeoff a fost declarat mort.

Un purtător de cuvânt al poliției din Houston a declarat reporterilor că rapperii Takeoff și Quavo de la Migos au fost la fața locului, dar nu va face publică încă identitatea oficială a bărbatului decedat.

Imagini cu Quavo încercând să își ajute colegul de trupă au fost văzute de TMZ, starul cerând ajutor în timp ce nepotul său Takeoff zace la pământ, rănit mortal. Publicația relatează că Quavo nu a fost rănit în timpul împușcăturilor.

Foto Instagram/ @yrntakeoff

Takeoff este cunoscut mai ales ca membru al grupului hip-hop Migos, alături de unchiul său Quavo și de vărul său primar îndepărtat Offset, care este căsătorit cu Cardi B. Kirshnik s-a născut în Lawrenceville, Georgia, și a fost crescut de mama sa, alături de membrii familiei Quavo și Offset.

A început să cânte rap în 2008 și a ajuns să lanseze primul său mixtape cu Migos în 2011. Doi ani mai târziu, trupa a devenit celebră cu single-ul Versace, iar albumul său de debut solo Yung Rich Nation a fost lansat în 2015.

Un an mai târziu, Migos a dat lovitura cu single-ul Bad and Boujee. Melodia a urcat pe primul loc și a fost certificată de patru ori cu platină. Trupa și-a lansat cel de-al doilea album în 2017, acesta debutând pe primul loc în Billboard Us 200.

Culture II a fost lansat un an mai târziu și a devenit cel de-al doilea album al Migos care a debutat pe locul 1 în Billboard 200, vânzând 199.000 de unități echivalente, inclusiv 38.000 de exemplare vândute, în prima săptămână de la lansare.

Exit mobile version