• Cel mai recent album al popstarului, Midnights, doboară o serie de recorduri în urma unei prime săptămâni de succes masiv.
  • Primul ei single de pe album – Anti-Hero – s-a clasat pe primul loc.
  • Swift a dominat, de asemenea, topurile din Marea Britanie săptămâna trecută, Midnights și Anti-Hero au ajuns pe primul loc.

Taylor Swift a devenit prima artistă care a ocupat toate primele 10 locuri în topul Billboard Hot 100 din SUA. Toate melodiile sunt extrase de pe cel mai recent album al popstarului, Midnights, care a fost lansat în urmă cu puțin peste o săptămână, vineri, 21 octombrie.

Recordul a fost deținut anterior de rapperul american Drake, care a avut nouă dintre primele 10 melodii pentru o săptămână în septembrie anul trecut. Reacționând la această veste, Swift a scris pe Twitter către cei 91,5 milioane de urmăritori ai săi: 10 din 10 din cele 10 din Hot 100???? Pe al 10-lea meu album???? SUNT ÎN DEZORDINE”.

Primul ei single de pe album – Anti-Hero – s-a clasat pe primul loc, marcând al nouălea ei număr unu din carieră. Celelalte piese care au intrat în top 10 au fost Lavender Haze, Maroon, Snow On The Beach, Midnight Rain, Bejeweled, Question…?, You’re On Your Own, Kid, Karma și Vigilante S***.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Midnights este albumul cu cele mai rapide vânzări din acest an, depășind Harry’s House al lui Harry Styles, potrivit Official Charts Company. Acesta a adunat 204.000 de vânzări în șapte zile – mai mult decât dublând recordul anterior al lui Swift, de 90.300 – pe care aceasta l-a atins cu albumul 1989, lansat în 2014.

A fost cea mai mare primă săptămână de vânzări de albume de la lansarea albumului 30 al lui Adele, în noiembrie anul trecut, și a fost, de asemenea, cel mai difuzat album al anului, cu 72,5 milioane de difuzări în cele șapte zile.

Swift a dominat, de asemenea, topurile din Marea Britanie săptămâna trecută, Midnights și Anti-Hero au ajuns pe primul loc. Aceasta vine la doar câteva zile după controversele legate de videoclipul pentru Anti-Hero.

Versiunea originală a cântecului o arăta pe vedeta pop urcând pe cântarul din baie înainte ca cadranul să se rotească pentru a dezvălui cuvântul fat”. Dar a fost actualizată pe YouTube și Apple Music, noua versiune arătând-o pe Swift primind doar o privire dezaprobatoare din partea unei sosii care stă într-o parte.

Schimbarea a fost făcută după ce unii fani și persoane publice au criticat scena originală, sugerând că aceasta încuraja fatphobia”.