• Un angajat al unui supermarket a dezvăluit cum să economisești o sumă uriașă de bani la cumpărături și are cinci sfaturi despre cum poți obține cele mai bune reduceri pe măsură ce costul vieții de zi cu zi crește.
  • Lucrătorul comercial împărtășește secretele care te ajută să economisești până la 90% la cumpărăturile săptămânale.
  • Prețul alimentelor a crescut cu aproape 10% într-un singur an, potrivit unor noi cifre șocante care arată dificultățile cu care se confruntă consumatorii la casele de marcat ale supermarketurilor.

Un angajat al unui supermarket a dezvăluit cum poți să te folosești de sistem și să obții produse alimentare cu până la 90% mai ieftine.

Prețul alimentelor a crescut cu aproape 10% într-un singur an, potrivit unor noi cifre șocante care arată dificultățile cu care se confruntă consumatorii la casele de marcat ale supermarketurilor.

Lucrătorul comercial a împărtășit modul în care alți cumpărători pot obține cele mai bune reduceri, potrivit Mirror.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Una dintre cele mai ușoare metode de reducere a costurilor pentru el a fost identificarea momentului în care putea obține produse cu preț redus, în special râvnitele produse cu autocolant galben.

Acesta spune că cererea pentru astfel de produse a crescut dramatic”.

Dar pentru mulți, este greu de găsit dacă nu știu la ce ore să ajungă acolo.

S-ar putea să te confrunți cu un număr mare de persoane care caută reduceri, dar merită să mergi la cumpărături pentru a vedea care sunt produsele aflate la reducere.

Fiecare supermarket va avea momente diferite pentru reducerea alimentelor, așa că trebuie întotdeauna să întrebi un membru al personalului din supermarketul local la ce oră fac reducerile.”

Pentru a reuși să obții cele mai bune oferte, ia aminte la aceste sfaturi:

Gândește momentul potrivit

Este necesar să eviți aglomerația venind devreme, recomandat este să te apropii de partea din față a magazinului pentru momentul în care sunt scoase ofertele.

Interesant este că există un anumit moment al săptămânii care poate aduna cele mai bune oferte pentru cumpărătorii isteți, dar există un motiv pentru care nu este popular.

Noaptea de sâmbătă tinde să fie cea mai bună noapte pentru numărul mare de reduceri, iar noaptea de luni este, de obicei, cea mai liniștită noapte, în ceea ce privește numărul de oameni din magazin, așa că este o noapte excelentă pentru a intra. Vinerea tinde să fie cea mai aglomerată noapte, deoarece mulți oameni din magazin își iau lucruri mărunte pentru a începe weekendul.”

Mergi cu un partener

Un partener poate fi de mare ajutor atunci când dai peste reduceri.

Ia pe cineva cu tine dacă poți. De multe ori poți găsi reduceri în zone separate ale magazinului în același timp, iar în acest fel, ai mai multe șanse de a lua ceva din mai multe rafturi odată.”

Urmărește competiția

Poate că nu crezi, dar supermarketul este locul potrivit pentru a fi în gardă, având în vedere că întrecerea pentru cele mai bune promoții se intensifică.

Păstrează coșul/trolerul cu tine în permanență. Din nefericire, am văzut multe persoane care au luat produse ce erau la ofertă din căruciorul altcuiva, când nu erau atenți!”.

Nu fii lacom

În egală măsură se recomandă să nu exagerezi, oricât de tentante ar fi ofertele.

Poti lua doar ceea ce ai nevoie! Știu că poate fi tentant să cumperi multe produse, mai ales dacă există un stoc suplimentar, dar dacă nu ai nevoie de toate, lasă o parte pentru alții.”

Cumpără inteligent

Fi atent la produsele de care ai nevoie și care te vor ajuta să reduci costurile precum și la spațiul pe care îl ai acasă pentru depozitare.

Majoritatea legumelor, cărnii, mâncărurilor gata preparate, pâinii și chiar a produselor lactate, cum ar fi untul și brânza, pot fi congelate, așa că merită să îți amintești de acest lucru atunci când te uiți la reduceri.

Nu uita că produsele mai voluminoase, cum ar fi pachetele mari de alimente pot fi întotdeauna tăiate/împărțite într-o cantitate mai mică, ceea ce ar putea ocupa mai puțin spațiu, dar îți permite să folosesti achiziția respectivă pentru mai multe mese, mai degrabă decât pentru una singură”. Investește într-o rezervă de pungi pentru congelare.+