• William Coddington a devenit asistent medical în 2018
  • Bărbatul era dependent de droguri de mai bine de zece ani și se afla în proces de recuperare
  • Din luna martie a fost în linia întâi în combaterea pandemiei, iar în aprilie a murit din cauza unei supradoze, însă abia acum s-a aflat
  • Familia spune că bărbatul avea coşmaruri din cauza ventilatoarelor care încetau să funcţioneze când şi când

William Coddington a devenit asistent medical în 2018, împlinindu-şi astfel visul de o viaţă. La cei 32 de ani ai săi, Coddington, care lucra în spitalul din West Palm Beach, Florida, era în plin proces de recuperare după ce timp de mai bine de zece ani se confruntase cu dependența de droguri, scrie Reuters. 

Aflându-se în linia întâi în combaterea coronavirusului, Coddington a fost extrem de afectat văzând oameni de vârsta sa cum mor din cauza Covid-19, povestește mama lui. Astfel, n-a mai putut participa la întâlnirile pentru dependenţii de droguri. El era extrem de speriat din cauză că avea un echipament de protecţie precar şi avea coşmaruri din cauza ventilatoarelor care încetau să funcţioneze uneori, mai spune mama lui. 

Pe 24 aprilie, el şi-a sunat unul dintre cei mai buni prieteni, care explică acum că asistentul părea extrem de abătut. „Nu-ţi asuma riscuri care nu sunt necesare şi încearcă să te ţii pe picioare“, i-ar fi spus prietenul său. Din păcate, nu a ascultat. A doua zi dimineaţa, Coddington a fost găsit mort în maşina personală, în parcarea unui hotel din Deerfield Beach, Florida.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Familia sa bănuieşte că a fost vorba de o supradoză.